Stati linistiti nu s-a hotarat si el sa emigreze in Brazilia, e doar dezamagit si suparat de rezultatul alegerilor. Micea Badea a decis să renunţe la celebra frază: "Trăim în România şi asta ne ocupă tot timplul", pentru că nu mai vrea să pomenească de ţară.

Mircea Badea a făcut această precizare în ediţia de aseară a emisiunii "În gura presei", spunând ca nu ştie de ce trebuie să mai invoce atât de mult România.

"Până la urmă, ce conţinut se poate înscrie sub această denumire generică, România? Nu mă mai simt în postura în care să tot folosesc cuvântul ăsta. România este o ţară foarte complicată, foarte diversă şi într-o bună măsură de neînţeles. Şi atunci m-am gândit să nu o mai invoc".

Badea a mai spus că va găsi câte un final, "o cimilitură", pentru fiecare emisiune în parte. Aseară şi-a încheiat emisiunea spunând: "Cine ne-a prostit o dată să-i fie ruşine, cine ne-a prostit a doua oară..."

Din fericire pentru fanii lui cinci ani de acum inainte Badea are loc de munca asigurat... multumita lui Basescu pe care va avea "placerea" sa il "ridice in slavi" ca si pana acum.