Trebuie sa va recunosc ca la inceputul acestui concurs am fost foarte entuziasmat sa particip la votarea celor mai buni din televiziunea romaneasca. De cand am trecut pe internet, recunosc ca am renuntat la reviste.

Cu toate astea, singurele premii de televiziune acordate de cititori si telespectatori au continuat cu o noua editie si in 2009.

Tvmania şi-a decernat cu puţin timp in urmă premiile. Acestea au fost acordate de revistă in urma voturilor pe care cititorii le-au trimis in zece săptămani de când a început campania de votare a vedetelor şi emisiunilor preferate.


Evenimentul, care a avut loc la teatrul Bulandra din Capitală, a reunit o mulţime de vedete, unele dintre ele nominalizate la premiile Tvmania, altele care au venit pur şi simplu să îi susţină pe colegi şi prieteni de-ai lor.

Maestrul de ceremonii a fost actorul Marius Florea Vizante, care, rând pe rând, a poftit pe scenă fiecare câştigător al celor zece secţiuni propuse.

Primul premiu a mers la cel mai bun reality-show: "Cireaşa de pe tort" prezentat de Horia Vîrlan. La categoria "Cel mai bun transfer" grupul "Divertis" a fost marele câştigător. Tot "Divertis", dar când exita în formatul "Divertis Mall", la Antena 1, a câştigat şi premiul "Cea mai bună emisiune de divertisment", întrecând emisiuni precum "Mondenii Show" şi "Dansez pentru tine".

"Cel mai bun realizator de talk-show" a fost desemnat Radu Moraru, iar "Cel mai bun serial românesc" ales de cititori a fost "Regina".

Categoria "Cea mai bună emisiune-tabloid" a fost câştigată de "Happy Hour", iar Cătălin Măruţă a fost prezent pe scenă, împreună cu trupa Zero şi cele două veveriţe, pentru a-şi ridica premiul.

"Cel mai bun comentator sportiv" a fost desemnat Emil Grădinescu şi, ca şi în anii trecuţi, la secţiunea "Cea mai bună emisiune de ştiri" câştigător a fost postul Pro TV.


Cele mai aşteptate două categorii au fost "Cel mai sexy star tv" şi "Cea mai sexy vedetă tv". La prima categorie marele câştigător a fost arătosul Radu Vâlcan, de la Acasă Tv, care s-a "bătut" pentru premiu cu Denis Ştefan, Cabral, şi Răzvan Simion.

Cea mai tare tipă de la noi nu a fost însă nici Daniela Crudu, nici Roxana Ionescu şi nici Simona Pătruleasa. Anul acesta câştigătoarea a fost, după cum a spus şi Mircea Radu, cel care i-a înmânat premiul - "o femeie, nu numai sexy, dar şi deşteaptă": Mirela Zeţa, comica de la "Mondenii Show".