Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Pro TV, lider de audienţă de Crăciun

În cele trei zile de programe speciale oferite de toate televiziunile româneşti, cea mai mare parte a publicului a ales să-şi petreacă sărbă...


În cele trei zile de programe speciale oferite de toate televiziunile româneşti, cea mai mare parte a publicului a ales să-şi petreacă sărbătoarea Crăciunului la Pro TV.

În perioada 24-26 decembrie, postul amintit a înregistrat, pe publicul său ţintă, o medie de 4,1 rating şi 14,8 procente din cota de piaţă, faţă de Antena 1 care a avut 3,9 puncte de rating şi 14,3 cota de piaţă, iar pe întreg publicul din mediul urban, o medie de audienţă de 3,1 rating şi 10,7 procente din cota de piaţă, faţă de Antena 1 care a avut 2,8 rating şi 9,6 cota de piaţă.

Fie că a fost vorba de filme, ştiri sau emisiuni de divertisment, telespectatorii au ales Pro TV-ul, ceea ce făcut ca televiziunea din Pache Protopopescu să fie lider de audienţă de Sărbători.

EVZ.ro

Un comentariu

  1. Toti au preferat manelistii nu stiu de ce s-a mai uitat lumea la televizor, probabil ca nu aveau alta optiune!!!!!!!!!!!11

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS