Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Proiectul ACASA TV 2 se amana la anul

Spuneam cu ceva timp inainte ca cei de la CME vor sa lanseze pe piata un nou canal de televiziune, sora sau frate mai mic a postului ACASA T...


Spuneam cu ceva timp inainte ca cei de la CME vor sa lanseze pe piata un nou canal de televiziune, sora sau frate mai mic a postului ACASA TV. Initial se vorbea despre ACASA TV 2, se pare insa ca numele acestuia s-a modificat, conturandu-se insa si directia spre care va merge noul canal.

Costi Mocanu, directorul general al PRO TV, a declarat pentru Ziarul Financiar că anul viitor se va lansa un nou post de televiziune: Acasă Clasic.

Canalul va difuza telenovele mai vechi, dar încă foarte valoroase. “Va fi un fel de Pro Cinema al PRO TV-ului”, a adăugat Costi Mocanu pentru aceeaşi publicaţie.

Asadar, pe ACASA Clasic este posibil sa vedeti insuportabilele reluari de la Clona, Terra Nostra s.a si de ce nu productiile proprii romanesti.

Din pacate in ultima vreme marile trusturi media prefera sa lanseze posturi noi decat sa investeasca bani pentru a imbunatati oferta de programe de pe canalele actuale.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS