Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Vom avea si un canal tv dedicat filmelor romanesti

Autentic Cinema TV, un post care va difuza filme româneşti din toate timpurile, a primit, marţi, licenţă audiovizuală de la CNA, televiziune...

Autentic Cinema TV, un post care va difuza filme româneşti din toate timpurile, a primit, marţi, licenţă audiovizuală de la CNA, televiziunea urmând să se lanseze în martie 2010 şi să fie disponibilă în primul an de emisie doar abonaţilor platformei Dolce a Romtelecom.

CNA a analizat în şedinţa de marţi solicitarea S.C. Really Good Ideas Media SRL Bucureşti pentru acordarea unei licenţe audiovizuale prin satelit pentru postul Autentic Cinema TV.

La şedinţa Consiliului au participat, din partea Autentic Cinema TV, Adrian Iacobini, director general al postului, Camelia Spătaru, director executiv, regizorul Radu Gabrea, în calitate de consultant în materie de regie şi programe, şi Dan Silviu Boerescu, consultant editorial, în special pentru filme artistice şi documentare.

Potrivit lui Adrian Iacobini, postul Autentic Cinema TV va fi un post TV specializat pe film, care va difuza program 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână. Postul va difuza circa 240 de filme româneşti anual. Structura programelor va fi formată din filme româneşti din toate timpurile, de la primele filmări până la cele mai noi filme româneşti.

Mediafax

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS