Dragilor, bag de seama ca ai nostrii manelisti au intrat in criza de idei... de la atatea piese care par a fi copiate si rascopiate, numele grele ale industriei s-au cam plictisit de acest gen de muzica si au zis sa devina mai seriosi si sa isi incerce norocul cu alt stil de muzica.

Scandalul saptamanii vine, ca in fiecare de an de altfel, de la TVR, de la comisia ce se ocupa de selectia nationala a concursului Eurovision. Daca pana anul trecut, singurul manelist care a starnit controverse si a atras atentia, se pare ca anul asta lui Costi Ionita i s-a luat fata. Cine e incuplatul ? Nimeni altul decat regele suferind al manelelor, cu nume de mezel, Florin Salam... care de fapt e Stoian... ca doar omul trebuia sa para serios.

In alta ordine de idei, folosindu-se de tertipul ca ar fi tigan, acesta se foloseste de asa zisa discriminare asupra etniei rrome pentru a face scandal si a iesi in evidenta. Se pare, ca talentul lui nu a fost apreciat la adeavarata lui valoare, caci cele doua piese cu care artistul s-a inscris in competitie nu au fost acceptate in finala pentru selectia nationala a concursului Eurovision.

Si uite asa, dupa ce presa scria ca artistul si-a tocat banii pe la cazinouri, Florin Salam, e prezent in toata presa, si mai nou la televizor. Om fi noi fraieri si nu ne-am dat seama ca artistul e in cautare de imagine si de "valuta".

Dar sa nu credeti ca Salam e singurul care o da pe muzica "usoara". Nici, deja celebrul Jean de la Craiova, nu se lasa intrecut. Acesta a dat o mica demonstratie la Mihai Morar, pe un live care se presupune ca trebuia sa ne demonstreze ca baiatul se pricepe. Nu oi avea eu ureche muzicala, da mie tot manea mi s-a parut....