Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Boomerang va fi lansat in reteaua Digi TV a RCS & RDS

Turner Broadcasting anunta lansarea canalului Boomerang in reteaua de televiziune prin cablu si prin satelit Digi TV a companiei RCS & R...


Turner Broadcasting anunta lansarea canalului Boomerang in reteaua de televiziune prin cablu si prin satelit Digi TV a companiei RCS & RDS din Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia si Muntenegru.

Acest pas va duce la o crestere de 3.5 milioane de abonati in tarile central si est-europene, astfel incat numarul total al acestora in regiune va ajunge la 9.5 milioane.

Boomerang ofera unele dintre cele mai iubite desene animate pentru intreaga familie, precum nemuritoarele Scooby-Doo, Tom si Jerry, Looney Tunes si Familia Flinstone. Daca parintii vor deveni nostalgici si vor ofta zambind dupa zilele copilariei, o noua generatie se va delecta la Boomerang cu nebunaticele aventuri ale unor personaje precum Top Cat, Hong Kong Phooey, Wacky Races & Bugs Bunny.

RCS & RDS este unul din cei mai importanti operatori din Europa de Est, furnizand servicii de telecomunicatii in Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia, atat pentru zona rezidentiala cat si pentru cea de business.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS