Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Bun venit 2010

Hmm da.. se pare ca am inceput cu dreptul si nu prea acest nou an, caci incep din nou sa dau cu bata in balta cum se zice.. si sa calc in st...

Hmm da.. se pare ca am inceput cu dreptul si nu prea acest nou an, caci incep din nou sa dau cu bata in balta cum se zice.. si sa calc in strachini.. dar nu e nimic imi revin.

In momentul in care scriu aceste randuri sunt putin ingrijorat, putin melancolic, vesel dar si trist.

Ii spuneam unui prieten ca daca am prea mult timp liber la dispozitie incep sa ma ingrijorez, sa imi fac ganduri rele... si sa ma umplu de energii negative... asta se intampla atunci cand sunt singur... evident.

In cautare de ceva care sa ma distraga am descoperit pe internet... dupa indelungi cautari un text.. scris de cineva dar care e foarte poetic si exprima uneori o stare prin care trec.

"Am viata plina de pete, ma prefac ca nu-mi pasa, nu stiu in cine sa mai cred, cui sa-i mai intind o mana cand cel de langa mine nu-i decat o simpla minciuna...

Imi imaginez viata ca o arta plastica trista, inocenta si in acelasi timp tacuta ...ca un om ce nu poate vorbi, muzica e o arta si trebuie apreciata, oricum ar fi ea...fiecare poet si scriitor este talentat in felul lui, toti oamenii avem defecte dar prieteni adevarati greu gasesti...

Cuvinte rostite prin scris e tot ce stiu...inima imi plange, sufletul imi zambeste, dar eu nu ma mai cunosc pe mine, oare de ce?

Viata nu e ca o foaie de hartie cand ai grersit primul vers poti sa stergi, viata merita traita oricum ar fi ea, asa e viata buna si rea trebuie sa o acceptam asa cum e ea.

Dar in zadar...unii oameni nu pot trece de anumite probleme si din cauza ca nu au incredere, ambitie si indiferenta in ei,pacat dar asta e adevarul...viata...viata...e tot ce imi doresc......"

As fi modificat pe ici colo textul dar am zis sa nu intervin totusi peste munca altei persoane, felicit autorul textului si de... se pare ca uneori, ca si mine de altfel, scrisul si muzica sunt forme prin care ne eliberam de energiile negative.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS