Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

De la luptator la invins...

Vorbeam despre modul meu de a fi si de a nu ma da batut atunci cand imi propun ceva. Problema este ca e greu sa lupti contra curentului.....


Vorbeam despre modul meu de a fi si de a nu ma da batut atunci cand imi propun ceva. Problema este ca e greu sa lupti contra curentului... cand toti iti spun nu mai face .. tu te incapatanezi sa spui ba da... lasa ca poate mai e o sansa, poate nu e chiar asa.

Azi am avut ocazia sa ii ofer unui alt prieten sansa sa isi citeasca si el astrograma; ce a citit l-a impresionat destul de mult. A citit in acele randuri ca e critic cu el insusi. De aici a pornit si ideea mea ca si eu la randul meu fac de multe ori greseala de a ma gandi extrem de mult. Imi fac foarte multe monloguri in cap... atunci cand mintea nu imi poate sari in alta parte. Si de aici rezulta acel mare defect al meu... sunt foarte lasator si iertator. Pentru mine se pare ca devine o corvoada sa fiu mai mult decat suparat pe o anumita persoana.

Povesteam candva unei persoane ca imi fac putini prieteni buni... Am invatat sa fiu selectiv inca din adolescenta si mi-am ales prieteni adevarati ca sa zic asa,care, intr-un fel sau altul.. intr-o anumita perioada se simteau atasati de mine. Mi s-a intamplat sa existe si ciondaneli intre noi. Tin minte insa de una dintre certuri care s-a transformat in 2 zile negre in care nici eu nu m-am simtit bine ca m-am razbunat pentru tratamentul incorect la care am fost supus... nici "inculpatul" nu a suportat ideea de a ma vedea scos din sarite. Se spune ca "timpul vindeca toate ranile"... in cazul asta a fost adevarat.

Gandindu-ma la aceasta intamplare stau si ma gandesc daca as putea sa nu cad in plasa acestui siretlic. Oare cu trecerea timpului ma voi regandi si voi lasa de la mine ?

Cert este ca oricat de optimisti am fi... nu suntem insa roboti. Ieri consideram ca e bine sa fiu bun si ca a fi un prieten adevarat e o adevarata virtute.

Ieri consideram ca as fi de folos daca as fi acea persoana care este alaturi de persoana aflata la nevoie... de acel prieten care greseste.

Azi insa ma simt ca un fraier care isi pune intrebarea daca nu am fost destul de naiv incat sa ma las dominat de nevoia de a ocroti incat mi-a scapat din vedere ca poate unele persoane nu vor sa fie "salvate", nu au nevoie de un ghid sau de acel cineva care sa il asculte.

Ideea e, ca si in titlu, ca nu e usor sa treci de la statutul de luptator la cel de invins. Daca este sa fac o comparatie intre situatia de fata si o finala de campionat de fotbal ... sunt undeva aproape de finalul celor '90 de minute de joc. Si ca sa existe suspans ... trebuie sa asteptam insa fluierul final, pentru ca nu se stie daca echipa adversa va inscrie si va trimite meciul in prelungiri. Depinde insa de vointa echipei adverse si care ii sunt valorile si prioritatile in momentul de fata sau daca este destul de inteleapta sa inteleaga ca trebuie sa schimbe tactica de joc daca mai vrea sa castige lupta... si nu cu mine.

Din pacate sunt intr-un punct in care as fi vrut sa inchei meciul intr-o maniera mai mult decat fair-play... ba chiar as zice ca tineam cu echipa adversa. Dar daca am vazut ca totusi nu se poate... am ajuns la concluzia ca viata trece mai departe si ca a avea un insucces intr-un proiect (indiferent decat de deceptionat o sa fii) te intareste si te pregateste pentru viitor.

In momentul asta nu ma simt insa invigator al partidei ci ca un parior care a pus toti banii pe echipa adversa crezand ca aceasta va castiga totusi partida.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS