Nu stiu cati dintre prietenii de pe hi5 cred in horoscop sau in ce au de spus astrele dar eu unul am fost atras inca de prin liceu de chestii de genul interpretarea numelui, a datei de nastere, compatibilitati sau a astrogramei.

Chiar am notat intr-o agenda detalii interesante descoperite pe internet sau prin carti.

Milioane de persoane primesc insa in fiecare zi de la un astrolog horoscopul zilei. Unii asculta cu atentie iar unii doar iau la cunostiinta.

Important de remarcat ca astrologia este poate una din cele mai populare stiinte. Dar de fapt ce e astrologia ? E o stiinta evident, e stiinta ce se ocupa cu studiul evolutiei corpurilor ceresti respectiv cu intrepretarea lor în legatura cu universul si corpurile ce fac parte din el.

Ce ne intereseaza pe noi este cum ne influenteaza pe noi.Fiecare corp universal emana o energie pe o anumita lungime de unda. Noi, oamenii si tot ce traieste, avem aura energetica. La fel si astrele, ele sint niste puternice corpuri energetice ale caror energii se revarsa în întreg universul. Astrologia se ocupa de interpretarea acestor energii, asta deoarece fiecare planeta care îsi pune influenta în timp asupra unei fiinte ori eveniment are energia modificata cind ea interactioneaza cu o alta.

Cred ca mi-ar trebui o carte sa ajung sa inteleg cum e cu interpretarea asta si transpunerea asta a legaturii evolutiei noastre cu universul astfel incat sa rezulte un text care uneori te surprinde.

O buna perioada de timp am fost acel gen de persoana care doar citeste horoscopul si nimic mai mult. Succesul unui astrolog este atunci cand iti prezice lucruri de o acuratete menita sa te surprinda. Multi spun ca e o intamplare sa ti se potriveasca ceea ce se spune la horoscop cu ce ti se intampla in viata de zi cu zi.

In ultima perioada insa as spune ca sunt foarte multe coincidente. Sa luam de exemplu horoscopul de week-end care suna cam asa:

"Nu contempla si nu doar te gandi la o relatie de prietenie sau de dragoste care nu merge, ci fa ceva pentru a schimba situatia. Gandeste-te la propriile motivatii si la necesitatea de a o pastra sau de a o rupe. Daca vei arata mai multa intelegere, afectiune si atentie exclusiva acestei probleme, poti sa eviti tulburarile sentimentale ce ti-ar da peste cap acest week-end."

De asemenea citind pe un alt site de profil horoscopul zilei de azi am ramas surprins sa citesc exact ceea am patit.

Asemanarea este izbitoare cu ceea ce mi se intampla asadar e coincidenta sau astrologul chiar isi face bine treaba ?

Indiferent sau nu decat de bine isi face treaba mai in gluma mai in serios am zis ca nu il mai citesc caci uneori ma lasa cu gura cascata.