Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Despre personalitatea mea

Desi am si un blog personal... am preferat .. dupa indelungi sfatuiri sa scriu aici cate ceva despre mine. Sa ii spunem ca e un loc in ca...


Desi am si un blog personal... am preferat .. dupa indelungi sfatuiri sa scriu aici cate ceva despre mine. Sa ii spunem ca e un loc in care ma eliberez de unele chestii care ma streseaza si supara. Scrisul pe mine ma calmeaza de multe ori.

In fine, sa trecem la subiect... am primit azi pe mail adresa unui site legat de astrograma si alte chestii. De fel sunt atras de chestiile astea de prin liceu. Am intrat curios pe site-ul cu pricina si am creat un cont. Vreau sa spun ca am fost foarte surprins cand mi-am citit astrograma...caci mi s-a potrivit ca o manusa.

Daca exista persoane care nu ma cunosc... sau nu ma cunosc indeajuns de bine... am zis ca ar fi interesant sa cititi ce imi zic astrele. Daca esti in zodia pesti e posibil sa te regasesti si tu in aceste descrieri...

In acest prim post am sa pun o parte din ceea ce am priimit de la ei.

Avand in vedere ca e o chestie personalizata stilul de adresare este catre beneficiar deci va rog sa intelegeti exprimarea.

"Imaginatia ta foarte activa si este facultatea predominanta; ai o memorie buna, intuitie si perspicacitate, presentimente si o mare curiozitate care iti poate folosi la studiile istorice, cateodata cei cu acest aspect au si aptitudini poetice. Ai o natura puternica domestica si sociala, afectiuni calde, si esti atasat de viata de familie. Te lasi cu usurinta influentat de cei pe care ii iubesti si admiri, dar poti sa fi si rece, rezervat si neincrezator fata de aceia pe car nu ii cunosti suficeient de bine sau pe care nu ii agreezi. Educatia are o importanta primordiala in cazul acestui ascendent. Ai tendinta de a fi timid, rezervat, increzator si uneori de o naivitate copilareasca, nu esti razbunator, esti amabil si ospitalier. Ai nevoie de apreciere, de compania celorlalti, aspiri sa iti creezi un camin. Respecti familia si traditiile. Iti place sa calatoresti dar si viata de casa. Esti apreciat pentru cordialitatea ta, pentru bunatate si esti temut pentru inconstanta, capricii imprevizibile si incapatanare. Ai o imaginatie activa si bogata si destul de des retraiesti trecutul in mintea ta si anticipezi viitorul. Dai dovada de multa prudenta si gandesti inainte de a face ceva, esti atent si prevazator, ai multa tenacitate si fermitate.

Traiesti mult prin ceea ce simti si cateodata esti schimbator si capricios, dar esti inzestrat cu rabdare si perseverenta. Intiativele tale personale nu sunt foarte numeroase. Destinul depinde in mare parte de anturaj si succesul este influentat de familie sau origine. Partea a doua a vietii este mult mai favorizata. Esecurile pot aparea datorita colaborarilor defectuase, delasarii, lipsa directiilor practice sau a descurajarii sau schimbarilor prea dese.

Ai un spirit independent si imaginea ta personala este importanta pentru tine. Esti increzator in fortele tale proprii. Ai predispozitia de a conduce si de a te impune uneori fiind chiar impulsiv. Esti automotivant si te preocupa propria ta persoana. Iti traiesti viata cu credinta ca soarta este in mainile tale. Esti ambitios, mandru si orgolios. De obicei iti stabilesti singur termenii actiunilor tale, lucru care iti poate provoca atat necazuri cat si experiente placute.

Personalitatea ta este complexa si duala. Temperamentul tau variaza de la a fi extrem de optimist pana la un pesimism acut. Acest lucru poate fi iritant pentru cei care sunt absorbiti in lumea materiala si nu pot sa inteleaga cum te poti pierde in “afacerea de a trai”. In general, nu esti ambitios pentru achizitii materiale sau monetare.

Esti ager, inteligent si ai o mare capacitate manetala, cu o gandire clara si ordonata. Atunci cand predomina vointa si impulsurile in fata ratiunii, te aflii in incapacitatea de a actiona. Pentru a obtine rezultate profitabile trebuie eliminate prejudecatile personale si sa permiti intelepciunii sufletesti sa treaca dincolo de intelect. Deciziile luate pe baza inteligentei iti sunt mult mai favorabile decat concretul sau cunostiintele obiective. Esti o persoana curioasa si obiectiva. Uneori insa iti lipseste capacitatea de detasare. Evita sa te ingrijorezi

Esti stabil, rabdator, perseverent, prudent si onest si ai acele trasaturi de caracter care iti vor aduce respectul si iti vor permite sa detii o pozitie responsabila in viata daca iti doresti.

ESti de multe ori foarte incordat, nervos si uneori in incapacitatea de a-ti controla emotiile fiind gata sa explodezi fie ca provocat sau nu - toate acestea gasindu-si explicatia intr-o excibilitate mare a sistemului nervos. Nu esti atasat de conventionalitate, esti impulsiv si nerabdator, manifestandu-te asemeni unei tornade in orice situatie de constrangere fata de libertatea ta. Esti adeptul relatiilor libere, a sufletului pereche si a teoriei afinitatii desi in casnicie uneori poti provoca discutii tocmai datorita acestei libertati pe care ceilalti nu o pot intelege."

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS