Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Difficult to play with...

Am un moment de inspiratie in care as vrea sa scriu in engleza ... dar sa pastram totusi a noastra limba in incercarea de a ne "raco...


Am un moment de inspiratie in care as vrea sa scriu in engleza ... dar sa pastram totusi a noastra limba in incercarea de a ne "racori" in scris. Nu stiu daca am mai zis-o dar atunci cand sunt nervos sau letargic imi incarc energiile scriind.

Cineva a avut un fin simt al observatiei spunandu-mi ca sunt pe post de psiholog... in sensul ca imi place sa ascult problemele altora. Numai ca e aiurea atunci cand "psihologul" o ia razna. E aiurea... si o vad si eu, ca ma aflu intr-o perioada dificila din punct de vedere emotional, in care mintea mea zburda de colo colo nereusind sa stea locului.

Pare aiurea, daca citesti randurile astea, dar pentru mine aceste recapitulari sunt un fel de autoeducari. Am mai repetat-o de multe ori, am tendinta de a ma gandi foarte mult... la foarte multe chestii. Nu ar fi o problema daca printre aceste ganduri nu s-ar strecura fel si fel de chestii "existentiale". Spre exemplu ma gandeam ca de prin februarie mi-am tot pus in cap sa renunt la vechi obiceiuri proaste si sa incerc sa fiu altfel. Am incercat sa fiu altfel si nu stiu daca a iesit bine sau nu. Pe de o parte am lasat oameni in urma ... si nu stiu daca ma simt bine din cauza asta sau nu. Am incercat sa ma distrez ... si am facut-o destul de mult vara asta, numai ca am intrat din in nou in rutina enervanta de zi cu zi odata cu terminarea verii. Am zis sa nu mai fiu asa de bun pentru a nu fi luat de fraier mereu... si lasat de impulsuri am actionat cum mi-a taiat capul.

Cu toate ca l-a inceput eram ferm convins ca am procedat corect... exista intotdeauna si acel "si daca nu e asa... ?"

Uite asa trec de la stari de bine la stari nervoase in care cei din jurul meu vor trebui sa incerce sa ma ignore mai mult. Zilele astea sunt un jucator care paseaza, dribleaza si inscrie in ambele porti. Zilele astea sunt normal (atunci cand muncesc si nu am timp de gandit), sunt relaxat atunci cand imi pierd timpul la un joc, enervant din cale afara si nechibzuit atunci cand nu fac nimic si vesel cand e cineva in jurul meu care incearca sa imi distraga atentia, sa ma faca sa ma simt bine.

Zilele astea am avut un simt artistic dezvoltat. Unii dintre voi au observat acele noi poze cu mult diferite fata de ce postasem pana acum. Unele din ele contin si o fraza amuzanta... dar care trebuie analizata serios. A fi trist uneori nu inseamna neaparat a fi emo, cum sustineau unii. A iti arata tristetea e din punctul meu de vedere un mod de a iti exterioriza sentimentele si chiar de a scapa de ele. Si cu toate astea m-am simtit mult mai bine atunci cand am vazut ca din acei foarte putini prieteni adevarati pe care ii mai am... unii sunt interesati de cum ma simt si cum ar putea sa ma ajute. Pentru cine nu s-a prins inca, prietenii sunt, in momentul de fata, sursa mea de energie.

Sa speram ca voi avea ocazia sa evoluez la un alt nivel, asta daca mintea, sufletul, santatea, determinarea, taria de caracter si ambitia vor fi de acord. Deocamdata ma joc de-a descifratul cu mine. Cine sunt, ce vreau sa fiu si cu cine...?

PS: Imi pare sincer rau fata de cei care am gresit in mod inconstient in perioada asta...

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS