Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

I promise my self...

Sunt un meloman si tocmai am descoperit ca muzica e parte importanta din viata mea, tocmai de aici se trage si titlul acestei postari... dup...

Sunt un meloman si tocmai am descoperit ca muzica e parte importanta din viata mea, tocmai de aici se trage si titlul acestei postari... dupa al unei piese intitulata la fel(in romana "Imi promit sa...")

Nu stiu daca e de bine sau de rau, dar acum in perioada sarbatorilor ar trebui sa ma gandesc la lucruri pozitive, sa fiu fericit alaturi de familie si cei dragi, numai ca mie nu mi-a iesit exact cum am vrut.

La sfarsitul anului, unele persoane trag linia si aduna lucrurile bune si rele ce s-au intamplat anul asta. Tragand o concluzie, cred ca 2009 a fost anul pe care ar fi trebuit sa il petrec in 2001, cand m-am lasat invins de tristetea faptului ca lumea mea, pe care abia incepusem sa o creez, a fost lovita de un asteroid si ca sa raman in viata a trebuit sa parasesc planeta si sa ma mut pe alta.

2009 a fost anul in care am decis sa explorez(cam tarziu ce-i drept), populatia de pe aceasta noua planeta. Asta dupa ce explorasem lumi noi, imi vazusem visul cu ochii, cu referire la formatia preferata, evadasem din "lumea cotidiana", de care incercam sa uit, si explorasem tot ceea ce ochii mei vroiau sa vada. Nu spun ca ceea se intamplase pana atunci fusese rau, dar pana la urma...orice vis are un final. Brusc, m-am trezit singur, inchis din nou in lumea mea, plina de muzica, filme si seriale... si pasiunea de a scrie.

Aici intervine titlul postarii, mi-a promis in 2009 sa pun piciorul in prag si sa o iau de la capat. Si uite asa, broasca testoasa a scos capul din carapace si a vazut lumea de sub ochii lui. O lume, nu foarte diferita de cea care incepea sa o creeze atunci cand asteroidul i-a lovit planeta.

Mi-am modelat incetul cu incetul din nou lumea, am luat langa mine persoane de care am crezut ca ma pot atasa si am inceput din nou sa .... "simt".

Am invatat sa simt ce inseamna cu adevarat distractia, bucuria, fericirea, ajutorarea, sa te atasezi de cineva, sa ai pe cineva care sa te asculte. Am invatat insa si ce inseamna sa fi suparat, sa fi trist, sa te simti singur, folosit, fara puteri, disperat, tradat, barfit, dezamagit...ce inseamna sa plangi.

Poate ca ultimele lucruri, cele negative, par a fi mai multe... asa e, dar ele sunt cele care m-au invatat ca nu trebuie sa te lasi doborat si ca trebuie sa o iei de la capat. Revenind la muzica, si la ce spuneam la inceput, muzica e singura care imi ofera ajutorul neconditionat; si fara sa puna intrebari si sa traga concluzii ma injecteaza cu buna dispozitie si ma pregateste de o noua zi.

Desi "cu cat te apropii mai mult de o persoana, cu atat cresc sansele de a fi ranit", viata e facuta in asa fel incat sa treci prin astfel de situatii. In 2009 mi-am confirmat din nou ca sunt o persoana sensibila, ca imi place sa ajut... ca sa ma simt fericit, ca ma agit prea mult, ca pun prea mult suflet si ca uneori iti gasesti consolarea nu de la cei la care te astepti ci de unde nu te astepti.

In 2010 incerc sa imi promit sa scap de aceste lucruri, care uneori nu ma fac fericit.... oare oi reusi ? Timpul isi va spune cu siguranta cuvantul !

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS