Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

I promise my self...

Articol postat pe Hi5 pe 27.12.2009, 14:54 Sunt un meloman si tocmai am descoperit ca muzica e parte importanta din viata mea, tocmai de ai...

Articol postat pe Hi5 pe 27.12.2009, 14:54

Sunt un meloman si tocmai am descoperit ca muzica e parte importanta din viata mea, tocmai de aici se trage si titlul acestei postari... dupa al unei piese intitulata la fel(in romana "Imi promit sa...")

Nu stiu daca e de bine sau de rau, dar acum in perioada sarbatorilor ar trebui sa ma gandesc la lucruri pozitive, sa fiu fericit alaturi de familie si cei dragi, numai ca mie nu mi-a iesit exact cum am vrut.

La sfarsitul anului, unele persoane trag linia si aduna lucrurile bune si rele ce s-au intamplat anul asta. Tragand o concluzie, cred ca 2009 a fost anul pe care ar fi trebuit sa il petrec in 2001, cand m-am lasat invins de tristetea faptului ca lumea mea, pe care abia incepusem sa o creez, a fost lovita de un asteroid si ca sa raman in viata a trebuit sa parasesc planeta si sa ma mut pe alta.

Articol complet Hi5 sau aici

Un comentariu

  1. Partea cea mai rea a faptului ca-ti promiti sa nu mai suferi, este ca nu poti sa suferi fara sa iubesti si invers. Din nefericire, exista o relatie de interdependenta intre fericire si iubire, ca si o granita foarte subtire intre ura si dragoste.Este bine sa fim mai selectivi in ceea ce priveste prietenii, dar nimeni niciodata nu-ti poate da garantia ca nu te va face sa suferi, chiar fara sa-si doreasca acest lucru !Ne inchidem singuri in princippii si percepte si cateodata te intrebi daca este mai bine sa faci ceea ce simti sau ceea ce este corect!
    Si cum suntem persoane educate, facem ceea ce este corect din punct de vedere al societatii.Una peste alta, suntem persoane rationale, deci ratiunea va invinge in cele din urma!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS