Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Ioan Mircea Pascu propune ”taxa pe sex”

Ioan Mircea Pascu, europarlamentar al PSD, îl ironizează pe ministrul Sănătăţii care a propus "taxa pe fast food", susţinând că es...


Ioan Mircea Pascu, europarlamentar al PSD, îl ironizează pe ministrul Sănătăţii care a propus "taxa pe fast food", susţinând că este o tâmpenie şi că în cazul în care aceasta va fi introdusă el sugerează o nouă taxă şi anume cea pe sexul marital şi extramarital care să se numească " taxa pe fericire".

Europarlamentarul propune ca taxa pe sex să fie reglementată de legi clare, "a căror respectare să fie verificată de comisii de cetăţeni atent selecţionaţi".

”Îi sugerez domnului ministru, să instituie o taxă suplimentară pe sexul marital şi extramarital - am putea-o denumi 'taxa pe fericire', căci nu orice activitate sexuală este vicioasă, să intre la 'taxa pe viciu' - cu reguli clare de aplicare, a căror respectare să fie verificată de comisii de cetăţeni atent selecţionaţi (eventual, numai de la partidele aflate la putere), în scopul sprijinirii suplimentare a unor programe destinate prevenirii răspândirii bolilor venerice", într-o notă ironică pe blogul personal.

Libertatea

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS