Da, azi am fost si eu printre toti ceilalti romani care si-au sarbatorit ziua numelui. Stiu ca toti cautati mesaje pentru a ii ura pe cei dragi, pe colegi sau prieteni. O tura pe net mi-a dat urmatoatele mesaje:


fiind o zi frumoasa
Si stiind ca-i ziua ta,
In parfumul diminetii
Tin a te felicita.
La multi ani!”

“Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani, Ionut!”

“La Multi Ani cu sanatate, tot ce va doriti sa se indeplineasca si sa aveti o petrecere frumoasa!”

“O floare frumoasa ca tine aduce mereu bucurie pe chipurile celor dragi. Ma alatur si eu celor care iti ureaza ‘La multi ani’ in aceasta zi speciala pentru tine. ”

“Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti mai urez un sincer LA MULTI ANI, Ioana!

“Iti doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. La multi ani, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.”

“La multi ani de Sf Ion! Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plange, si sa TRAIESTI….de parca acum ar fi sfarsitul!”

“De Sf. Ion, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!”
“Iti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc fericire iti doresc.La multi ani!”

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani, Ionut!

Desi azi de Sfantul Ion ai primit multe mesaje cu urari care mai de care tot al meu e cel mai tare pentru ca in aceasta lume gri esti singura pata de culoare, in aceasta iarna grea esti singura raza de soare, pe campina vietii mele esti cea mai frumoasa floare…

De Sf. Ion, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Ce atatea mesaje pentru telefon de Sfantul Ion... anul 2010 este trenul fericirii iar viata ta este sigurul peron!