Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Nexus One, rivalul lui iPhone

Nexus One a intrat pe piata americana iar compania producătoare se aşteaptă la un succes de proporţii. Terminalul celor de la Google are pre...


Nexus One a intrat pe piata americana iar compania producătoare se aşteaptă la un succes de proporţii. Terminalul celor de la Google are preţul cuprins între 180 şi 530 de dolari. Nexus One este mai subţire, are camera foto mai bună decât cea de la iPhone, ecran performant, este mai ieftin şi nu este codat într-o reţea specifică.

Google este următorul gigant care intră în cursă şi îşi anunţă cu mare zarvă noul smartphone, cunoscut sub numele de Nexus One. Apple este prima companie vizată, deoarece terminalul Google este cel de la care întreaga lume aşteaptă să detroneze celebrul iPhone. Oficialii Google au întreţinut o incredibilă atmosferă de secret în jurul marii lansări a anului 2010.

Caracteristicile tehnice nu te dau pe spate, dar sunt mai interesante decât cele de la Apple iPhone. Acest dispozitiv are un ecran ceva mai lung decât al iPhone-ului (dar sub 5 inci). Nexus One rulează pe un procesor SnapDragon, are o rezoluţie de înaltă fidelitate, iar ecranul este super-OLED touchscreen.

Un alt plus, pentru unii utilizatori, este faptul că Nexus va fi mai subţire decât un iPhone, având o grosime de numai 11,5 milimetri. Terminalul rulează pe sistemul de operare Android, versiunea 2.1, dezvoltat tot de Google. Pe lângă comercializarea prin intermediul unui cont personal Google, Nexus One se găseşte şi în magazinele operatorului T-Mobile.

Nexus One

Memorie: 4GB micro-SD card.
Capacitatea bateriei: 1.400 mAh.
Ecran: OLED.
Cameră foto:5 megapixeli.
Procesor: SnapDragon.
Reţea 3G de la T-Mobile SUA.
Conectivitate: 802.11b/g Wi-Fi şi
Bluetooth 2.1.
Grosime: 11,5 milimetri.
Trackball pentru navigare.
Microconector USB.
Slab suport flash.

iPhone

Memorie: 32GB.
Capacitatea bateriei: 300 de ore în standby.
Ecran: 16 mil culori.
Cameră foto:3 megapixeli.
Procesor: ARM Cortex A8 600 MHz.
Reţea 3G.
Conectivitate: Wi-Fi 802.11b/g şi Bluetooth 2.1.
Grosime: 12,3 milimetri.
Ecran senzitiv.
Micro-conector USB.
Nu are suport flash.
Google Maps.
Ieşire TV.

Adevarul

VIDEO NEXUS ONE

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS