Cosmote România a lansat un serviciu care permite acces la Internet şi transfer de date cu viteze de până la 3,1 Mbps pentru descărcare, şi 1,8 Mbps pentru încărcare, preţurile celor patru abonamente, care includ şi trafic de date între 2 GB şi 20 GB, variind între 7,98 euro şi 26,18 euro. Tarifele includ TVA. "Connect este disponibil în patru variante, denumite Connect Now, Connect Eco, Connect Pro şi Connect Ultra, ce oferă viteze de transfer de pâna la 3,1 Mbps pentru download şi 1,8 Mbps pentru upload.

Pentru traficul suplimentar, vitezele de transfer sunt de 128/256 kbps, în funcţie de pachetul ales", arată Cosmote România. Serviciul Connect furnizează access de bandă largă nelimitat la Internet printr-o conexiune bazată pe reţeaua CDMA a Telemobil (operator achiziţionat de Cosmote în 2009), care acoperă 61% din populaţie. "Acest produs, care este unul dintre primele rezultate ale efortului comun al celor două echipe, Cosmote şi Telemobil, ne permite să extindem portofoliul de produse în beneficiul clienţilor ambelor companii. În acelaşi timp, acest produs înseamnă încă o promisiune pe care ne-am îndeplinit-o, aceea de a oferi utilizatorilor acces la soluţii de broadband mobil", a declarat directorul general al Cosmote România, Stefanos Theocharopoulos.

Serviciul Connect este posibil prin intermediul unui modem Z025a, care include o aplicaţie de software intuitivă ce asigură conexiunea la Internet şi al unui card CDMA, care este compatibil cu orice model de laptop/PC ce operează cu Windows XP Professional, Windows 2000, Windows Vista, Windows 7, Macintosh versions OSx 10.4 Tiger şi 10.5 Leopard. În funcţie de tipul de abonament contractat, cardul CDMA poate fi achiziţionat cu subvenţie de 100%.


INTERNET PE MOBIL PRIN WEB'N'WALK
web’n’walk este un serviciu de acces internet de pe mobil care îţi pune la dispoziţie o gamă largă de informaţii şi servicii, şi îţi permite să navighezi pe web direct de pe telefonul tău Cosmote. Portalul web’n’walk îţi oferă conţinut divers pentru telefon (găseşti aici ultimele jocuri, sonerii şi imagini), fiind în acelaşi timp un ghid către cele mai bune pagini de internet disponibile pentru telefonul mobil. În acelaşi timp interfaţa pe care v-o pune la dispoziţie portalul web'n'walk este foarte uşor de utilizat, iar conţinutul la îndemână printr-un singur click. Portalul oferă posibilitatea de a urmări permanent şi foarte uşor toate noutăţile de pe site-urile tale preferate, prin folosirea unor aplicaţii on-line de tip widget pe care le poţi adăuga direct în prima pagină a portalului. Vei avea astfel posibilitatea de a-ţi personaliza portalul web'n'walk aşa cum vrei tu, pentru a fi curent cu tot ceea ce te interesează.

D
acă vrei să fii mereu conectat la internet, activează extraopţiunea web’n’walk şi cu doar 2,99 euro lunar, fără TVA (3,55 euro lunar, TVA inclus) ai acces nelimitat de pe mobilul tău la portalul web’n’walk şi la paginile de web favorite.

Dacă vrei să alegi când să te conectezi cu serviciul web’n’walk, poţi alege să ai acces nelimitat timp de o zi, cu doar 0,49 euro fără TVA (0,58 euro, TVA inclus) .