Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Sex cu salamul...

Nu vorbim de manelistul cu nume asemanator dar am putea sa facem o mica asemanare cu negrul din videoclipul prezentat ceva mai devreme. Sti...

Nu vorbim de manelistul cu nume asemanator dar am putea sa facem o mica asemanare cu negrul din videoclipul prezentat ceva mai devreme. Stirea de fata m-a amuzat teribil, dar nu e nimic surprinzator avand in vedere ca traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor. Se pare ca o batranica de 70 de ani, dornica de o partida de sex de neuitat, din comuna braileana Movila Miresei s-a autosatisfacut cu o... bucată de salam.

Bătrana e acum la spital, în stare critică, din cauza unor leziuni interne. Totul s-a întâmplat, duminică seara, după ce brăileanca l-a invitat la ea pe iubitul său, de 68 de ani. Dar după ce acesta i-a spus că nu mai este potent, femeia, nesatisfăcută, a luat din frigider un salam de vară, pe care şi l-a introdus de mai multe ori în vagin. La un moment dat, bucata de carne s-a înţepenit în aparatul genital. Disperat, bărbatul a sunat imediat la Salvare.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS