Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Site-urile standard.ro si cotidianul.ro se relansează

Site-ul www.standard.ro, care nu a mai fost actualizat din 22 decembrie 2009, după închiderea publicaţiei Business Standard, va fi relansat ...

Site-ul www.standard.ro, care nu a mai fost actualizat din 22 decembrie 2009, după închiderea publicaţiei Business Standard, va fi relansat până la sfârşitul săptămânii, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dragoş Stanca, director F5, divizia de new media a Grupului Realitatea-Caţavencu.

"Cotidianul.ro este activ şi va fi relansat într-o nouă formulă editorială, în câteva săptămâni. Standard.ro, de asemenea, va fi relansat până la finalul acestei săptămâni. Nu e activ pentru că există money.ro", a precizat Stanca.

"Business Standard nu va mai apărea în print, dar continuă pe online, la standard.ro, ca parte a portalului money.ro", a declarat pentru MEDIAFAX, la începutul lunii decembrie, Sorin Freciu, şef Divizie Business Realitatea-Caţavencu.

Pe de altă parte, Stanca a precizat că Iulian Enache şi Ionuţ Tudorică, cei care au preluat conducerea editorială a portalului money.ro în funcţia de redactor-şef şi, respectiv, redactor-şef adjunct, au drept misiune "organizarea eficientă a fluxului editorial, consolidarea echipei şi dezvoltarea contentului pentru atingerea obiectivului de leadership pe categorie, în SATI".

MEDIAFAX

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS