In februarie, TVR le propune telespectatorilor sa intre in cercul olimpicilor, pentru a fi parte a celui mai important eveniment al acestui inceput de an: Jocurile Olimpice! 12 - 28 februarie, doua saptamani si jumatate in care sporturile albe intra in viata nostra zi si noapte.

Doua saptamani si jumatate in care televiziunea publica va transmite de la Vancouver peste 300 de ore pe TVR 1 si TVR 2, in timp ce programul TVR HD va fi dedicat acestui eveniment.

Pe durata Jocurilor Olimpice din Canada, la TVR 1 prime-time-ul este rezervat transmisiunilor sportive. Iubitorii sporturilor se pot instala comod in fata televizoarelor, de la ora 21.00 pana a doua zi, la 9.30.

Si pe TVR 2 schiul, hocheiul, biatlonul, patinajul viteza, sariturile cu schiurile, short track-ul, snowboard-ul ori cursele de sanie, skeleton sau bob domina programul, de la ora 20.00 pana in zorii zilei.

Pentru cei care vor rata totusi transmisiunile directe, Televiziunea Romana a pregatit doua tronsoane orare cu reluari ale celor mai importante competitii: de la ora 17.00 pana la 18.30, pe TVR 1, si de la ora 14.00 pana la 17.00, pe TVR 2.

Pe TVR HD telespectatorii au doua saptamani de sport, 24 de ore din 24, in transmisiuni directe sau in reluare.