Anahi are probleme cu distribuirea albumului `Mi Delirio` in Europa, anunta presa mexicana.

`Este o problema care imi complica mult viata deoarece cei de la casa mea de discuri (EMI Music Mexic) nu sunt obisnuiti cu un artist care vinde si in tari precum Polonia sau Croatia si din nefericire distributia CD-ului in aceste tari a intarziat mult.

De exemplu in Columbia discul nu a ajuns inca, iar in Spania a ajuns o varianta defecta, cu o piesa blurata si a fost respins`, a povestit Anahi pentru agentia de presa Notimex.

Fosta membra RBD se consoleaza, insa, cu gandul ca muzica ei este apreciata in tari precum Romania, Croatia si Serbia, care `fac parte dintr-o lume atat de indepartata de a noastra`.

`Imagineaza-ti cum ma simt cand acesti oameni canta in spaniola, ei fac un efort sa invete cantecul tau si sa-ti spuna in limba ta: `Hola, te amo, me das tu autografo?` (Buna, te iubesc, imi dai autograful tau?). Fac parte dintr-o lume atat de indepartata de a nostra si mi se pare minunat ca aprecieaza ceea ce face o mexicanca`, a marturisit Anahi.

Sursa: Bestumsic

Artista mexicana este in plin turneu mondial ce promoveaza albumul Mi delirio. Artista va ajunge si in Romania, la Bucuresti, pentru a sustine un concert pe data de 13 martie. Conform informatiilor se pare ca Anahi va poposi trei zile in Romania, timp in care va avea ocazia sa isi promoveze si albumul, care se spera ca va fi lansat atunci si in tara noastra.

Mai multe informatii despre concert si bilete gasiti aici !