"E o provocare, iar mie îmi plac provocările", spune cu fermitate designerul, care consideră că cel mai important în această competiţie este visul şi persoana pentru care va lupta în paşi de dans.

Chiar dacă se consideră un învingător prin excelenţă şi îşi doreşte să împlinească visul unei persoane nefericite, Cătălin Botezatu consideră că nu are chiar toate atuurile necesare pentru a câştiga primul loc în competiţia visurilor de la Pro TV.

"Aş vrea să câştig doar pentru a împlini visul pentru care intru în concurs, dar nu am atuurile necesare. Eu sunt un învingător prin excelenţă, sunt ca un cal care aleargă nu pentru a câştiga, ci pentru a-şi menţine forma, însă acesta nu e domeniul meu. Dacă ar fi vorba despre fashion, aş spune că voi câştiga, însă dansul nu e un domeniu în care să excelez. Dacă voi câştiga, voi câştiga pentru cazul social care mi se va da. Eu sunt de părere că «Dansez pentru tine» nu e o competiţie între vedete, ci o competiţie pentru a ajuta pe cineva", mărturiseşte creatorul de modă.

Articol complet pe Mediafax.ro