Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Fara avocati pe banda rulanta la Craiova

Dupa ani buni in care facultatile au ales sa nu isi mai bata capul cu examenele de admitere ale elevilor proaspat scapati din mrejele "...

Dupa ani buni in care facultatile au ales sa nu isi mai bata capul cu examenele de admitere ale elevilor proaspat scapati din mrejele "BAC-ului", decanii de facultati si-au dat seama ca notele unui elev in liceu nu mai valoreaza ca in anii precedenti.

In ultimii ani admiterea la facultati s-a facut in proportie din ce in ce mai mare pe baza de concurs de dosare, eliminandu-se in unele cazuri acea selectie a capacitatii si calitatii de a studia a elevilor.

Primii care au sesizat ca a inceput sa scada "calitatea" studentilor par a fi cei de la Facultatea de Drept de la Craiova care anunta ca incepand cu aceasta vara absolventii clasei a 12-a vor fi nevoiti sa sustina o proba de admitere la facultate, ca doar de... si BAC-ul pare sa fi devenit o simpla formalitate.

Asadar daca ai de gand sa te duci sa studiezi la Craiova, afla ca ai nevoie de cunostiinte solide de limba romana, in caz contrar va trebui sa te reorientezi.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS