Artistul roman John Puzzle, pe care il stiti dupa hiturile All about you si I miss you a lansat pe piata cel de-al treilea single. Piesa se numeste "Hear the colors" si a fost lansata sub marca MediaPro Music.

John Puzzle, pe numele adevarat Radu Ionut, a lansat un nou single. Acesta se intituleaza Hear The Colours si a fost lansat in emisiunea Muzica ta de la Radio 21.

Artistul s-a nascut in vara anului 1982 in orasul Ramnicu Sarat, Buzau, Romania. Muzica a fost prima sa pasiune si a fost descoperita, bineinteles, de parintii sai cand, la varsta de 4 ani, acesta `canta` la tobe folosindu-se de doua lingurite din lemn si o masa.

John a fost deasemnea timp de 4 ani vocal, compozitor si producator al trupei de nu metal si rock alternativ Praf In Ochi.

La aproape 2 ani dupa ce PIO s-a destramat, artistul si-a indreptat resursele catre proiectul personal numit John Puzzle ca apoi la sfarsitul lui 2008 s-a lanseze primul single sub titlul All About You.

Dupa lansarea acestui hit, John a inceput colaborari cu diversi artisti, dj si producatori din zona underground a muzicii electronice. In acest moment el lucreaza atat cu dj/produceri internationali ca Paul Thomas, Kalva, Jorgensen, Lojak, Filthy Rich, Kornel cat si nume autohtone ca NTFO, Zagazound, TooDeep, Vali Barbulescu, Allexinno, Jay Criss, Sllash & Doppe, Raoul Russu si multi altii.