Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Mandruta si Stoicescu parasesc "Observatorul"

Începând din 22 februarie, Alina Petrescu va prezenta, singură, „Observatorul” de la ora 19.00, înlocuindu-i la pupitrul ştirilor pe Alessan...


Începând din 22 februarie, Alina Petrescu va prezenta, singură, „Observatorul” de la ora 19.00, înlocuindu-i la pupitrul ştirilor pe Alessandra Stoicescu şi pe Lucian Mândruţă. Alina Petrescu a fost editor-prezentator de ştiri la Antena 3, după ce a trecut pe la TVR , RRI (Radio România Internaţional) şi EuroNews.


Alessandra rămâne realizator şi coprezentator, alături de Floriana Jucan, al emisiunii Q&A, de la Antena 3. În plus, se va implica într-o serie de proiecte în domeniul relaţiilor publice.

Lucian Mândruţă lucrează la o nouă producţie de televiziune, tot pentru Antena 1, o emisiune de seară, după modelul show-ului „The Colbert Report”, realizat de americanul Stephen Colbert.

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii legate de noua producţie. Alessandra Stoicescu şi Lucian Mândruţă au făcut împreună „Observatorul” din 2003.

Sursa: EVZ

Un comentariu

  1. MA OBISNUISEM CU CEI DOI.ERAU SIMPATICI SI CHIAR ZAMBEAU DIN CAND IN CAND, IAR MANDRUTA ERA HAIOS CAN FACEA CATE O GAFA..IMI VOR LIPSI!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS