Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Recent:

latest

Ads Place

Recomandare film: Circul ororilor - Asistentul Vampirului

Darren Shan si prietenul sau Steve sunt doi adolescenti obisnuiti in varsta de 14 ani, a caror viata se schimba pentru totdeauna atunci cand...


Darren Shan si prietenul sau Steve sunt doi adolescenti obisnuiti in varsta de 14 ani, a caror viata se schimba pentru totdeauna atunci cand decid sa cumpere bilete la spectacolul circului ambulant cu monstrii care poposise in orasul lor pentru o reprezentatie. Dupa ce Steve este muscat de paianjenul extrem de veninos al vampirului Larten Crepsley si doctorii afirma ca nu ii pot salva viata, Darren face un pact cu vampirul prin care devine ucenicul acestuia in schimbul obtinerii antidotului otravii.

Devenit pe jumatate vampir, fortat sa renunte la familie, la amici si la existenta banala si linistita pe care o ducea in suburbii si intrat in randul ciudatelor creaturi de circ precum omul-lup, baiatul-sarpe sau femeia cu barba pe nume Madame Truska, Darren Shan intrerupe fara voia lui un armistitiu vechi de 200 de ani dintre doua clanuri razboinice rivale de vampiri si se transforma intr-un element catalizator al acestei lupte.

VIDEO online www.filmeonline.org:


Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Latest Articles