Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Shaggy concerteaza la Bucuresti

Cunoscutul artist, detinator al unui premiu Grammy, va concerta live in aer liber in Piata Sudului. Intrarea este libera. Piata Sudului se p...

Cunoscutul artist, detinator al unui premiu Grammy, va concerta live in aer liber in Piata Sudului. Intrarea este libera.

Piata Sudului se pregateste sa devina scena pentru `Big Bang-u` care anunta cea mai noua si spectaculoasa destinatie de shopping si distractie din Bucuresti – Sun Plaza.

Concertul extraordinar al artistului international Shaggy va da startul seriei de evenimente dedicate inaugurarii. Show-ul lui Shaggy va alimenta cu energie marea petrecere de lansare pe 25 februarie, la ora 18:30, pe esplanada Sun Plaza si va urca centrul comercial in top-ul destinatiilor de shopping din capitala.

Fanii sunt asteptati incepand cu ora 18:00. Cunoscutul artist, care a vandut mai mult de 20 de milioane de albume in toata lumea, va concerta in exclusivitate pentru Sun Plaza si publicul sau cele mai renumite hituri. "Fly high”, "What’s Love”, "Angel”, "Luv Me, Luv Me”, "It wasn’t me” si multe altele vor transforma Sun Plaza si Piata Sudului in cea mai mare petrecere a momentului.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS