Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Agentia Nationala de Presa are site nou

Dupa ce ani buni Agerpess (Agentia Nationala de Presa) a oferit continut contracost celor in cautare de stiri, de luna asta site-ul agentiei...

Dupa ce ani buni Agerpess (Agentia Nationala de Presa) a oferit continut contracost celor in cautare de stiri, de luna asta site-ul agentiei are un concept nou.

Noua platforma integreaza imaginile cu texte si fisiere audio-video, permitand totodata notificarea automata a informatiilor nou postate prin email sau RSS.

Potrivit comunicatului, noul portal de stiri al agentiei ofera un continut imbunatatit de informatii si referinte utile, venind astfel in intampinarea interesului public, care "s-a mutat online". Pe langa cele mai importante informatii ale zilei, noua platforma Agerpres ofera acces la date statistice, un calendar al evenimentelor si titlurile orei, comunicate de presa, un motor de cautare, monitorizari de presa, linkuri utile, precum si informatii privind cursul valutar, starea vremii sau bursa de valori.

"Odata cu lansarea de astazi, schimbarea website-ului Agerpres nu este considerata o actiune incheiata. Platforma va fi imbunatatita si optimizata permanent, astfel incat sa raspunda deopotriva cerintelor utilizatorilor si standardelor in domeniu, in continua miscare", mentioneaza comunicatul.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS