Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Batalia browserelor: Opera 10.5 [Recomandare]

In batalia browserelor se bat  deja diverse persoane pe site-uri de gen, ba ca Firefox rules, ba ca Internet Explorer sucks ba ca Google Chr...

In batalia browserelor se bat  deja diverse persoane pe site-uri de gen, ba ca Firefox rules, ba ca Internet Explorer sucks ba ca Google Chrome e mai smecher. Eu spun doar ca cel mai des folosesc Opera si Firefox.

Firefox trebuie sa recunosc ca il folosesc mai mult pentru extensii, caci in rest imi mancand nervii la cate resurse mananca si am un laptop destul de performant. Si iata ca am ajuns sa recunosc ca am revenit la prima iubire de dupa Internet Explorer, adica browserul Opera.

Ajuns la versiunea 10.50, browserul Opera se lauda a fi cel mai rapid din lume. Cu un aspect imbunatatit, in pas cu moda cum se zice, Opera are si functionalitati interesante cum ar fi Turbo (ce te ajuta sa navigezi pe net la viteze mai mari daca ai probleme cu conexiunea).. dar ce e mai important Opera Unite, serviciul ce te ajuta sa te conectezi cu alti prieteni de pe internet, mai precis sa faci file-sharing. Pentru asta nu ai nevoie decat de un cont myOpera si de mici configurari si deja poti sa le dai acces prietenilor la calcualtorul tau fara sa stai sa injuri ca messul e dezastruos.

Opera iti ofera de asemenea posibilitatea de a adauga widgeturi, iti ofera un sistem imbunatatit de client de mail sau usurinta de a te conecta la camere IRC (foarte populare inainte de aparitia messengerului).

Daca te-a convins cat de cat ce am scris mai sus, poti descarca ultima versiune Opera de aici !

Daca vrei sa vezi Opera in actiune iata si un video:

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS