Dupa cum probabil ati observat pe blog am postat in ultima vreme foarte multe articole legate de concertul artistei mexicane Anahi pe care aceasta l-a sustinut la Bucuresti, sambata 13 martie la Sala Palatului.


Pentru mine a fost o provocare sa reusesc sa ajung la acest concert, macar de dragul amintirilor frumoase legate de RBD. Ca si inainte , am de multumit unei persoane pentru faptul ca am reusit sa ajung la concert.. de data asta a avut si greaua sarcina sa ma convinga sa vin la eveniment.

Nu am sa ma apuc sa spun aventura pana la concert, care a contat mult pentru mine ci am sa ma limitez in a povesti cum a fost la eveniment. Organizat la Sala Palatului, concertul nu a prezentat un foarte mare interes pentru fani cum a fost pe vremea RBD. Am ajuns, fortat de imprejurari, cu o ora inainte de concert la Sala Palatului, iar acolo erau stransi aproape o suta si ceva de persoane... cu mult sub ce erau inainte, la Sala Polivalenta in 2008.


Ajuns in sala, mi-am ocupat un loc care mi-a permis sa vad totul foarte bine. Din pacate sala a fost pe jumatate goale, insa dupa parerea mea alegerea unei sali cu scaune pentru toti spectatorii a fost inspirata. Agitatie mare si emotie in randul fanelor cu o varsta medie de 15-16 ani... fane insotite de parinti, prieteni sau frati. 


Inceput cu o intarziere de vreo 20 de minute, concertul artistei a inceput cu piesa Mi delirio, cea care da si numele albumului si turenului pe care artista l-a sustinut in mai multe tari din lume. Atmosfera inainte de concert a fost departe de ceea ce era inainte de RBD, cu putina vointa si spirit de "turma" s-a aplaudat inainte de concert. Din pacate pentru mine, si pentru alti fani... multe din piese au fost la prima auditie... insa piesele cu cel mai mare succes au fost cele pe care Anahi le-a interpretat si cand era in formatia RBD... cea mai de succes fiind piesa "Salvame", pe care toata sala a fredonat-o.


Per total insa, concertul a fost unul bun, sunetul, imaginea si costumele pe care artista le-a purtat au avut un cuvant important de spus ca impresie generala asupra evenimentului.





Poze concert Anahi