Bag de seama ca de la o vreme lumea are din ce in ce mai multe probleme cu sexualitatea. Sa te fereasca sfantul sa ajungi vedeta ca ai dat de dracu  cum se zice. Cea mai noua victima este nimeni altul decat Daniel Radcliffe, tanarul ce il stiti mai bine daca spunem Harry Potter. Cert este ca si-a cautat-o cu lumanarea pentru ca a aparut gol intr-o piesa de teatru, a vorbit deschis despre faptul ca ii plac homosexualii si ii aproba, a pozat pentru o revista gay.

Si uite asa tanarul a trebuit sa dea niste.. explicatii. Intr-un interviu pentru postul MTV America, Daniel Radcliffe a fost cat se poate de clar. "Daca oamenii vor sa spunca asta, pot sa o faca. Dar nu sunt. Sunt heterosexual", au fost cuvintele celui care a devenit cunoscut in seria "Harry Potter".

"Cea mai tare faza a fost cu un tip de pe internet care zicea ca sunt sigur gay, pentru ca am fata de gay. Si m-am gandit ca era un lucru destul de ciudat de spus. Fata de gay? E un pic infricosator, ca si cum ar avea acasa poze cu mine, asezate langa ati gay celebri", spune Daniel.

Se pare ca actorul a facut de curand donatii unei fundatii care lupta impotriva intolerantei fata de homosexuali si lesbiene.

Daniel are o relatie destul de incurcata cu actrita Laura O'Toole si a declarat ca, pentru el, Scarlett Johansson si Natalie Portman ar fi iubitele ideale.