Luni seară, Soci şi Cristi Stanciu au oferit ascultătorilor emisiunii „Muzica Ta” o nouă exclusivitate. Oana de la Activ şi-a făcut revenirea în muzică, fiind invitata celor doi Dj-i la Radio 21 şi a lansat primul ei single, „Dancefloor”.

„Acesta este primul meu single, primul pas pe care îl fac în cariera solo. Am lucrat cu Dony & The Kid, vocea masculină e a lui Dony şi se potriveşte foarte bine cu piesa. Am muncit câteva luni la această piesă, post producţia a durat mai mult şi sunt foarte emoţionată de cum va fi primită de public”, a declarat Oana.

Vedeta care a revenit în muzică după o bine meritată pauză în care s-a ocupat de fetiţa ei, a clarificat la Radio 21 situaţia trupei Activ.

„Faptul că mă lansez în cariera solo nu înseamnă că Activ s-a despărţit. Pur şi simplu facem o pauză, nu ştim dacă definitivă sau de moment. Băieţii sunt în continuare alături de mine, ei m-au ajutat mult şi cu această piesă, cu ei mă sfătuiesc. Mi-e foarte ciudat să fiu aici fără ei, de obicei Rudi vorbea cel mai mult, iar eu şi Avi eram mai tăcuţi. Le mulţumesc sincer pentru susţinerea lor”, a mărturisit Oana.

Sursa: Libertatea


Asculta mai multe audio Muzica