Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Paula Seling merge la Oslo

Dupa vreo doua luni de ape agitate si tot felul de scandaluri aseara am alfat in sfarsit piesa care  va reprezenta Romania la finala concurs...

Dupa vreo doua luni de ape agitate si tot felul de scandaluri aseara am alfat in sfarsit piesa care  va reprezenta Romania la finala concursului Eurovision ce anul asta se va sustine la Oslo, in Norvegia.

TVR a operat anul acesta modificari de bun augur, pe langa regulament, finala s-a sustinul la Circul de Stat iar toti cei interesati sa vada LIVE prestatia concurentilor au putut cumpara bilete pentru show. De asemenea anul asta TVR a decis sa ofere linii telefonice de vot  gratuite pentru cei care au dorit sa isi sustina favoritii. Marele inconvenient este ca au fost greu de accesat, evident.

Din totalul de 16 concurenti ce au fost prezenti aseara in competitie, doar 2-3 au meritat atentie, din punctul meu de vedere. Printre ele se afla si piesa castigatoare, Playing with fire a Paulei Seling si Ovidiu Cernauteanu.

Succes !

Un comentariu

  1. Mie imi place piesa si ma bucur ca a castigat Paula Seling.Nu am auzit pana acum de Ovidiu Cernauteanu, dar se descurca foarte bine,deci.......le urez mult succes!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS