Paula Seling şi Ovi au început, joi, la Alba Iulia, filmările la videoclipul piesei "Playing With Fire", melodie care va reprezenta România la Eurovision, acţiunea fiind gândită ca o bătălie muzicală, transpusă într-un joc virtual.

Videoclipul este filmat de o echipă coordonată de producătorul Edy Schneider, originar din Sebeş, cunoscut pentru videoclipurile regizate şi pentru alţi artişti cunoscuţi din muzica românească.

Primele secunde din cadrul noului videoclip au fost filmate timp de câteva ore într-o cafenea din mall-ul din Alba Iulia, unde echipa de filmare a amenajat un spaţiu futurist în care se desfăşoară duelul muzical între doi îndrăgostiţi, interpretaţi de Paula Seling şi Ovi.

Producătorul videoclipului, Edy Schneider, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că acţiunea videoclipului este gândită să se petreacă în viitor, fiind transpusă într-un cadru virtual, cu multe lumini.

"Suntem în întârziere, dar va fi un clip deosebit, cu foarte multe efecte speciale, şi vom folosi tehnologii în premieră în România", a declarat Edy Schneider.

El a spus că filmările la Alba Iulia urmează să se întindă pe mai multe zile, iar apoi vor continua la Viena, unde vor fi filmate anumite secvenţe care presupun o tehnologie 3D, folosită şi în filmul "Avatar".

Mediafax