Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Sentimente amestecate...

E greu sa scrii ceva atunci cand esti foarte debusolat si incerci sa iti faci ordine in idei si in suflet, dar macar incerci sa aranjezi luc...

E greu sa scrii ceva atunci cand esti foarte debusolat si incerci sa iti faci ordine in idei si in suflet, dar macar incerci sa aranjezi lucrurile intr-o oarecare ordine.

Daca in cap e mai usor sa iti aranjezi ideile, ca sa ajungi sa iti "calmezi" sufletul, trebuie mai intai sa porti un razboi, un razboi pe care il poti castiga doar daca nu ai parte de anumiti factori care te ridica si te doboara.

In ultima perioada am trecut de la agonie la extaz, de la fericire la tristete, de la bucurii la suparari si certuri. Poate ca daca vrei sa stii ca traiesti cu adevarat ar trebui, poate, sa treci prin aceste stari. Ar fi bine insa, si as fi fericit daca cel putin o mica perioada de timp as avea parte de fiecare facto pe rand, caci daca vin toate odata nu stiu cum as putea sa mai fac fata.

Cert e ca pana in momentul de fata am rezistat cu stoicisim tuturor provocarilor la care am fost supus. Recunosc insa ca lupta nu e usoara si ca de multe ori am fost aproape doborat de atatea rautati si ca a trebuit sa ma retrag in coltul meu, sa plang, sa merg la biserica si sa ma apropii de Dumnezeu, sa merg prin ploaie in parc ca sa ma racoresc.

Din aceste stari m-au scos oamenii care tin la mine, cel putin asa imi place sa cred, si dupa ce am suferit am avut parte de o mica pauza in care am putut sa rad, sa glumesc, sa ma distrez, sa dansez, sa ma simt iubit si apreciat, sa ma simt bine alaturi de prieteni.

Se pare ca pentru mine viata nu a fost menita sa fie usoara si nici plina de bucurii, iar ultimele luni au fost doar presarate cu momente de fericire. Si ce am facut ? Am stat si analizat ce am facut si unde am gresit ? Am vazut unde am gresit si am incercat cat de cat sa ma corectez, insa existe aspecte care nu le pot modifica, nu ii pot ordona sufletului sa fie rau si sa urasca, in special pe acele persoane de care s-a atasat.

Si uite asa am mers mai departe si am acordat inca o sansa, crezand ca acest lucru face parte din procesul de indreptare a caracterului. Dar ce faci cand nu mai pui suflet si nu te mai agiti, cand zici ca tu esti de vina si ca tragi concluzii gresite ? Ce faci cand de fapt ti se demonstreaza iar si iar, prin diverse actiuni si forme ca defapt ai motive sa crezi ca ceea ce vezi nu este doar o concluzie gresita a ta? Cum te simti cand ajungi la starea aceea de a nu iti mai pasa cand cineva iti face ceva? In ce stare esti cand ti se pare ca  nu esti decat un sac de box in care cineva loveste puternic ca sa se descarce iar tu nu mai simti nimic ?

Probabil sunt prea multe intrebari care asteapta raspunsuri.  Marea provocare consta in faptul ca e greu sa iti dai aceste raspunsuri ca sa nu ajungi sa faci unele lucruri care probabil nu iti vor da pace o perioda de timp.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS