A fost odata un vulcan, pe numele lui Eyjafjallajökull... da nici eu nu reusesc sa citesc, dar sa si mai inteleg ce inseamna e grea misiune. Din fericire nu sunt sigurul, asa ca mai toata lumea i-a spus pur si simplu "vulcan"... Si pentru ca i se parea el ca e discriminat, s-a gandit sa ne manance nitel ficatii, fiind stirea senzationala care ne umple programele de stiri de la televizor.

Bun, pana la urma vina tot a noastra e, caci suntem un popor de stiristi si ne place sa ne chinuim singuri. Ideea de baza e insa obsesia si maniera de prezentare a situatiei de catre televiziunile de stiri care au transformat intreg evenimentul ca pe o apocalipsa.

Singura chestie importanta acum este ca avem un nor de cenusa care planeaza asupra intreg teritoriului Romaniei. Tot weeke-endul la tv nu am vazut decat editii speciale, breaking news-uri si tot tacamul, iar afara ce era... ca sa vezi un cer cat se poate de senin si caldura cat cuprinde.

Toata lumea intrase in panica, daca cumva o sa vina ploaia, vai doamne ploi toxice, depuneri pe sol... si ce s-a intamplat ? A plouat torential si nu s-a mai intamplat nimic.

Singurul dezastru si incovenient pare a fi faptul ca avioanele numai pot decola de pe aeroporturile din Europa. Cu toata aceasta zarva am aflat ca Romania are aeroporturi, cel putin 15 din ele fiind in suferinta... ma rog firmele ce opereaza pe ele. Si uite asa, omul a descoperit ca mai exista si trenul sau transportul cu masina sau autocarul.

Din pacate singura concluzie care ar trebui spusa este ca nu norul de cenusa al vulcanului e problema ci guvernul si parlamentarii nostrii care sunt praf. Ei sunt praful cel mai daunator impotriva sanatatii noastre, din pacate tratamentul e cam scump si rar iar noi nu suntem in stare nici macar sa ne protejam sanatatea...