Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Au ramas fara casa din cauza sexului

Din ciclul se intampla si la altii, un cuplu din Germania a ramas pe drumuri dupa ce au fost evacuati din apartamentul in care locuiau cu ch...

Din ciclul se intampla si la altii, un cuplu din Germania a ramas pe drumuri dupa ce au fost evacuati din apartamentul in care locuiau cu chirie din cauza ca erau mult prea zgomotosi in timpul partidelor de sex, iar acest lucru nu era pe placul vecinilor.

Cele 15 plangeri venite din partea vecinilor l-au determinat pe proprietarul apartamentului sa le dea un avertisment celor doi, dupa care acesta din urma a decis desfacerea contractului de inchiriere.

Zgomotele pe care le faceti in intimitate se aud in toata cladirea, ceea ce nu este pe placul locatarilor. Din acest motiv am decis sa incheiem colaborarea cu dumneavoastra”, le-a scris proprietarul celor doi chiriasi.

E adevarat ca suntem mai galagiosi. Facem sex foarte des si ne place. Dar asta nu e un motiv pentru a fi dati afara” , a declarat Nicole Kuhn, una din partenerele zgomotoase.

Proprietarul nu s-a lasat insa induplecat de explicatia cuplului si le-a cerut celor doi sa paraseasca imobilul pana pe data de 15 aprilie.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS