Dana Războiu a confirmat, pentru MEDIAFAX, că va părăsi postul de televiziune Kanal D, deoarece vrea să se mute în curând din România într-o altă ţară care să aibă un sistem de sănătate mai bun pentru copii.
"Vreau să plec din ţară. Mai stau până termină Victor, copilul cel mare, şcoala şi plec cât de curând. Am nevoie de un sistem de sănătate mai bun pentru copii. Am trei variante, Viena, Elveţia sau Monte Carlo, şi am la dispoziţie două luni să mă decid", a spus Dana Războiu.

Dana Războiu a spus că este "foarte supărată şi revoltată" din cauza sistemului românesc, în care nu beneficiază de condiţii minime de existenţă.

"Vreau să trăiesc printre oameni care respectă legile, pentru că eu sunt un om care respectă legile. Am dat statului român zeci dacă nu chiar sute de mii de euro prin impozite şi taxe şi nu beneficiez de condiţii minime de existenţă", a explicat Dana Războiu.
Ea se află în Austria la un control medical cu Marc, cel de-al doilea băieţel al său, care, la începutul lunii martie, a fost operat pe inimă. Potrivit Danei Războiu, în urma controlului, medicii au constatat că Marc este bine.

Dana Războiu, prezentatoarea principalului jurnal de ştiri al Kanal D, lucrează la acest post de televiziune încă de la lansarea acestuia pe piaţa românească, în 2007.

Surse au declarat vineri pentru MEDIAFAX că Dana Războiu va pleca de la Kanal D în următoarea perioadă. Plecarea Danei Războiu vine în contextul în care Kanal D a anunţat recent că, din 10 mai, va fi relansat principalul jurnal de ştiri al televiziunii, sub denumirea "Ştirile Kanal D". Noul jurnal va fi difuzat de la ora 19.00, faţă de 18.30 cum este în prezent.

Mediafax