In ultimii ani piata de televiziune din Romania a creat pe banda rulanta zeci de actori. De cand am dat de gustul telenovelelor si serialelor romanesti, mai marii producatori ne-au adus in primplan zeci de personaje, de la vedete, cantareti la prezentatori care si-au propus sa isi incerce talentul si pe plan actoricesc.

Unora le-a iesit, altii ne-au scos din sarite iar alte vedete au luat o pauza dupa un astfel de experiment. Un lucru este sigur, majoritatea "actorilor" noi sunt alesi in primul rand dupa look si apoi dupa talentul lor actoricesc, asta chiar daca multi se chinuie sa ne vrajeasca cu texte de genul "am luat cursuri de actorie", "casting foarte greu".

Cam asa suna si stirea despre faptul ca Radu Valcan, actualmente prezentator al Povestirilor Adevarate, de pe postul Acasa TV, care va fi personajul principal al noii productii ce va debuta in toamna. Fost model si prezentator de stiri sportive, Radu Valcan a fost ales dupa un casting foarte greu, dupa cursuri de actorie si chipurile un examen final.

El va juca rolul unui arab, care se va indragosti de o romanca si care bineinteles va trebuie sa treaca prin multe incercari. Maia Morgenstern sau Marin Moraru sunt doi dintre marii actori romani care au ales sa se alature acestui proiect care il va avea ca regizor pe Iura Luncasu.