Ei bine, daca nu v-ati convins inca de vorba aia "sa faci ce zice popa, nu ce face el", atunci ar fi cazul sa luati aminte povestea ce urmeaza.

Florin Popa, un preot de 33 de ani, din Huşi, Vaslui, a fost prins, zilele trecute, făcând sex cu o enoriaşă chiar în biserică. Femeia care i-a descoperit pe iubăreţi, o bătrână de 72 de ani, voia să-i fie slujită o pomană. Preotul Florin Popa şi enoriaşa Maricica Radu (52 de ani) erau dezbrăcaţi şi se îmbrăţişau pătimaş lângă altar
 
Ei dragilor inchipuiti-va ce scandal monstru a iesit dupa aceasta patanie, caci in acest cerc vicios sunt inclusi preotul si  enoriasa dar si o babuta ce are o varsta respectabila si care are ca ocupatie... barfa. Si pentru ca le-a povestit oamenilor din cartier că i-a văzut pe cei doi, femeia a fost alungată din biserică, de preot.

Si cum in in tarisoara noastra functioneaza sistemul telefonul fara fir, sau hai sa dramatizam ca sa devenim victime, babuta noastra a ajuns si pe la spital cu coastele rupte pentru ca al nostru preot i-a indemnat pe enoriasi sa o loveasca pe aceasta si sa o izgoneasca.

Mare ti-e gradina doamne !