Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

„SuperBingo” si „Divertis”, cele mai urmarite emisiuni de Paste

Duminică seara, Antena 1 şi Pro TV au înregistrat scoruri aproximativ egale în măsurătorile de audienţă. În Noaptea de Înviere, românii au ...

Duminică seara, Antena 1 şi Pro TV au înregistrat scoruri aproximativ egale în măsurătorile de audienţă. În Noaptea de Înviere, românii au preferat însă postul din Pache Protopopescu.

„Bătălia” de anul acesta în materie de audienţe, pentru weekendul de Paşte, a fost foarte strânsă. Potrivit datelor oferite de GfK România, Antena 1 şi Pro TV au înregistrat scoruri aproximativ egale, fiind urmate de televiziunea publică.

Ziua de Paşte a început pentru români, după datele GfK, cu TVR 1, mai exact cu „De ce-l iubim pe Florin”, dedicată lui Florin Piersic. Între orele 13.00 şi 14.00, emisiunea a devenit lider de audienţă, cu un rating de 2,3%. Tot TVR 1 a stat în capul listei până la ora 16.00, cu emisiunea „La masa de Paşte”, prezentată de Iuliana Tudor, care a înregistrat un rating de 3,3% (396.000 de telespectatori).

După ora 16.30, Mihaela Rădulescu a preluat frâiele. Revenită la Antena 1 cu o ediţie specială de divertisment, „Paşte în familie”, vedeta a reuşit să adune 2,5 puncte de rating până la ora 19.00, ajungând lider pe tronson, peste Pro TV (care a atins 2,4% rating cu un film, „Zoom - Academia supereroilor”). 

Romică Ţociu, Cornel Palade, Raluca Lăzăruţ şi Escu, gazdele emisiunii „SuperBingo Metropolis”, împreună cu invitaţii lor (Viorica şi Ioniţă de la Clejani şi trupa de dans Flamingo Boys and Girls), au oferit premii suficient de multe încât să adune şi audienţe pe măsură.

În intervalul 20.00-2.00 şi pe un target de 15-54 urban, Antena 1 a acumulat 5 puncte de rating, minutul de aur fiind înregistrat la ora 21.50, cu 10% rating, procent transformat în 1.156.000 de telespectatori. Valoarea totală a premiilor puse în joc la Super- Bingo a fost de 4 milioane de euro, iar numărul celor care au câştigat în duminica de Paşte este de 7.581.

Antena 1 a fost însă lider pe tronson abia după ce s-au încheiat cele două show-uri de comedie „Divertis-Land of Jokes” şi „Divertis-Serviciul Român de Comedie”.

Difuzate în intervalul 20.30-22.30, cele două au înregistrat în medie 5,5% rating (660.000 de telespectatori), puţin mai mult decât concurenta din Băneasa. 

Sursa: EVZ.ro

Un comentariu

  1. Singura reactie pe care o am cand ii vad pe Tociu si Palade, este sa schimb cat mai repede postul!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS