Daca tot nu au fost in stare sa se tina de planuri si nu au reusit sa se lanseze inca in Romania cu propria pagina .ro, cei de la Yahoo nu se lasa insa asa repede de planuri de a face bani pe piata din Romania.


Surprinzator sau nu, portalul Yahoo este destinatia numarul 1 a internautilor romani, conform datelor de la Yahoo si GFK, asta chiar daca tot continutul e in limba engleza. Astfel, peste 7 milioane de romani comunica acum zilnic cu ajutorul produselor Yahoo!.

Romanii afiseaza lunar peste 2 miliarde de pagini Yahoo, aproape 5 milioane din ei folosesc mailul de la Yahoo iar cel mai important serviciu, Yahoo Messenger are la noi un numar de 5,759,855 utilizator.

La asa statistici nu e greu de inteles de ce cei de la Yahoo isi promoveaza ,cel putin, afacerea in randul advertiserilor interesati sa se promoveze pe net prin intermediul Yahoo!. Dar bineinteles ca atunci cand vorbim de Yahoo! trebuie de stiut  ca daca ai de gand sa te promovezi va trebui sa scoti din buzunar si o groaza de bani. Pentru ca se lauda ca rivalizeaza cu posturi de televiziune de top, cei de la Yahoo! au un buget minim de 2000$ pe o campanie.