Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

AC/DC - megashow in Bucuresti

Nu a fost agonie, ci doar extaz in Piata Constitutiei. Cu un "Buna seara, Bucuresti" si o forta nemaivazuta, legendara trupa AC/DC...

Nu a fost agonie, ci doar extaz in Piata Constitutiei. Cu un "Buna seara, Bucuresti" si o forta nemaivazuta, legendara trupa AC/DC a implinit visurile a peste 55.000 de romani indragostiti de rock.

De la copiii de 5 ani si pana la fanii mai copti, trecuti de 70 cu totii, au privit hipnotizati efectele speciale.

Veteranii australieni au tunat pe ritmurile melodiei "Thunderstruck" si, cu hitul "Highway to hell", au aratat multimii uriase calea catre distractie. Cu o sonorizare impecabila si efecte speciale spectaculoase, trupa AC/DC a tinut aproape doua ore in delir publicul.

"Fenomenal, excelent, incredibil!" Au fost cuvintele spuse de zecile de mii de fani care i-au vazut in carne si oase pe cei de la AC/DC.

Au dansat dezlantuiti pe melodiile rockerilor si au privit ca hipnotizati efectele speciale care au incendiat spectacolul.

Scena dominata de o locomotiva de 3 tone si jumatate a explodat in focuri de artificii si a fost acoperita de o ploaie de confetti. Iar tonul nebuniei a fost dat de cantaretii australieni cu un "Buna seara, Bucuresti!"

La ora 21.00 scena parca a luat foc, iar rockerii de la AC/DC au aparut in fata multimii electrizate. De la primele acorduri, zecile de mii de spectatori s-au dezlantuit. Unii au stat mai bine de 6 ore in Piata Constitutiei pentru a-si vedea idolii in carne si oase.

In timp ce spectatorii asteptau cu sufletul la gura in fata scenei, la ora 19.30 cei de la AC/DC au pus piciorul pe pamant romanesc. De la aeroport s-au dus direct in Piata Constitutiei, unde le-au facut romanilor o noapte feerica.

A fost nebunie si de cealalta parte a gardurilor de protectie. Aici s-au strans alti fani ai formatiei AC/DC, care n-aveau insa bilet.

Numarul solo al chitaristului Angus Young a adus in delir multimea. 220 de volti au plecat din chitara lui catre fani.

Iar aplauzele spectatorilor i-au adus din nou pe scena pe veteranii rockeri. Au incins din nou atmosfera cu inca doua piese grele: For Those about to Rock (We Salute You) si Highway to hell.

De la Bucuresti, australienii au plecat spre Italia unde vor sustine urmatorul show. Cu o cariera de peste 35 de ani si peste 200 de milioane de albume vandute in intreaga lume AC/DC a fost si ramane un nume de referinta in rock-ul mondial. "We salute you".

Stirileprotv.ro

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS