Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Christian Sabbagh a înlocuit-o pe Dana Războiu, la Kanal D

Christian Sabbagh prezinta, începând din 10 mai, de luni până joi, "Ştirile Kanal D" de la ora 19.00, după ce Dana Războiu a decis...

Christian Sabbagh prezinta, începând din 10 mai, de luni până joi, "Ştirile Kanal D" de la ora 19.00, după ce Dana Războiu a decis să încheie colaborarea cu televiziunea Kanal D, unde timp de trei ani şi jumătate a prezentat principalul buletin de ştiri al postului.

Totodată, Simona Pătruleasa va continua să prezinte Ştirile de weekend, difuzate la Kanal D, vineri, sâmbătă şi duminică de la ora 19.00.

Jurnalistul Christian Sabbagh a mai prezentat emisiunea "Poliţia în acţiune", la Prima TV. Totodată, el a fost corespondent de război şi jurnalist acreditat de Ministerul de Interne.

Kanal D a anunţat, în 21 aprilie, că va lansa pe 10 mai un concept de ştiri diferit. Noul jurnal, denumit "Ştirile Kanal D", va fi difuzat de la ora 19.00. "Publicul de ştiri este la ora 19.00 şi, deoarece avem un concept nou în care credem şi care are un potenţial de reuşită pe piaţa din România, ne-am decis că este momentul pentru schimbare. Suntem convinşi că suntem pregătiţi să intrăm în competiţie directă cu celelalte jurnale importante ale serii. Cu această mutare ne propunem să consolidam prime time-ul şi să fim o alternativă viabilă pentru publicul de ştiri de la ora 19.00", a declarat la momentul respectiv Fatih Salis, project manager News Kanal D.

Mediafax

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS