Iţi poţi da seama cum este bărbatul pe care ai pus ochii in pat dacă il intrebi in ce zodie s-a născut. Dacă ştii deja zodia iubitului tău, citeşte ce spun astrele despre comportamentul lui sexual.

Bărbatul Berbec 21.03-20.04
Te ia pe sus şi rişti să nu poţi ţine pasul cu el. Este cel care pune monopol pe întreaga partidă şi nu numai că vrea să deţină controlul, dar uneori devine chiar egoist în pat. Îţi propune să faceţi sex în momente neaşteptate, pentru că adoră spontaneitatea. Te atrag la el încrederea în forţele proprii şi faptul că ar încerca orice pentru plăcere.
Pont sexy: nu te lăsa cu una, cu două, pentru că Berbecul adoră să cucerească femeile care le inspiră inocenţă şi indecizie.
Bărbatul taur 21.04-21.05
Te îmbie în pat cu atingeri, pentru că adoră să exploateze la maximum simţul tactil în timpul sexului. Mângâie-l pe tot corpul, iar el îţi va întoarce gestul. Taurul este rezistent în timpul sexului, aşa că nu se va plânge că a obosit şi nu se va feri de poziţii dinamice, în care el face tot efortul. În schimb, nu este foarte inventiv între aşternuturi.
Pont sexy: Taurul are un libido foarte mare, aşa că îl impresionezi dacă îi propui câte o partidă scurtă de sex în fiecare zi.
Bărbatul gemeni 22.05-21.06
Se entuziasmează repede şi vrea să încerce lucruri noi. În cazul acestui semn zodiacal, creierul e cel mai erogen organ. Bărbatul din Gemeni îşi foloseşte din plin creativitatea pentru a transforma partida de sex într-un deliciu, aşa că nu e un tip plictisitor. Totuşi, uneori, îşi foloseşte prea mult intelectul în pat, în loc să trăiască momentul.
Pont sexy: vorbeşte-i în timpul sexului, spune-i care sunt dorinţele tale ascunse. Fiind o fire intelectuală, vorbele tale îl vor incita peste măsură.
Bărbatul rac 22.06-22.07
E romanticul zodiacului, e sensibil şi adoră să-şi răsfeţe partenera. Ai mari şanse să-ţi propună un masaj erotic în timpul preludiului, pentru că el vede sexul ca pe o formă de a dezmierda trupul iubitei sale. Îi plac jocurile de supunere şi dominare în pat, iar dacă îl prinzi în toane bune, îţi va propune să preiei tu controlul. Defectul bărbatului Rac e că se aşteaptă să-i intuieşti dorinţele.
Pont sexy: alternează momentele în care te laşi pe mâna sensibilului Rac cu cele în care îl domini.
Bărbatul leu 23.07-22.08
Pentru bărbatul Leu, atitudinea în pat este la fel de importantă ca sexul în sine. În cazul lui, aceasta e una dominatoare. Leul emană prin toţi porii energie sexuală şi face totul cu pasiune. Este generos în pat, atât timp cât îi dai la fel de mult cât primeşti. Tinde să fie competitiv şi tânjeşte după atenţie. Totuşi, dacă îi faci pe plac, te va răsplăti înzecit.
Pont sexy: în pat, oferă-i şi afecţiune, dar şi dovezi că îl doreşti fără întârziere.
Bărbatul fecioară 23.08-22.09
Îţi acordă toată atenţia, pentru că este altruist în pat. Îi place să-ţi îndeplinească orice poftă, apoi să culeagă laudele. Te respectă şi nu îl deranjează să primească indicaţii pentru a excela în a te satisface. Un defect al bărbatului Fecioară e nesiguranţa, de aceea are mereu nevoie de încurajări în pat.
Pont sexy: spune-i dacă vrei doar o aventură sau eşti pregătită pentru o relaţie de durată, pentru că-i place să ştie de la început care sunt intenţiile partenerei.
Bărbatul balanţă 23.09-22.10
E galant şi nu uită să-şi folosească şi şarmul, nu doar tehnica, pentru a te impresiona. Este o fire romantică, aşa că te poţi aştepta să pregătească un decor special în care să faceţi dragoste. În pat e mereu relaxat, niciodată critic, aşa că te vei simţi confortabil în braţele lui. Bărbatul Balanţă e pretenţios în privinţa atmosferei în care are loc partida. Prea multă spontaneitate îl poate inhiba.
Pont sexy: propune-i un joc erotic, pentru că Balanţa adoră jocurile, inclusiv în dormitor.
Bărbatul scorpion 23.10-21.11
Nu crede în eficienţa preludiului, ci în puterea sex-appealului. E de părere că magnetismul dintre doi oameni naşte o pasiune atât de puternică, încât sexul vine de la sine, fără pregătiri. Un defect al Scorpionului e că poate folosi sexul pentru a te controla. Va face tot posibilul să te urce pe culmile plăcerii, uitând de plăcerea sa, pentru că ştie că aşa devii dependentă de el.
Pont sexy: complimentează-i aptitudinile din pat şi spune-i că, atunci când eşti cu el, te simţi ca în al nouălea cer.
Bărbatul săgetător 22.11-20.12
Practică sexul ca pe un hobby. Uneori, se concentrează prea mult pe finalitate şi nu pe actul în sine. O partidă de sex fără orgasm i se poate părea... inutilă. În pat nu e romantic, ci dinamic şi jucăuş. Îţi va spune cu o sinceritate debordantă ce-şi doreşte în pat, aşa că nu trebuie să te întrebi niciodată dacă îi place sau nu un lucru anume.
Pont sexy: lasă-te condusă de instinctele sexuale când eşti cu el, nu de raţiune. Îl inciţi dacă iniţiezi sexul într-un mod ceva mai violent.
Bărbatul capricorn 21.12-20.01
Pentru el, nu varietatea face sexul palpitant, ci tipul de relaţie în care este cu partenera. Va trăi sexul mai intens într- o relaţie serioasă. Stilul său de a face dragoste e unul matur, pentru că îşi protejează partenera. Dacă nu iubeşte femeia cu care face sex, nu se va implica prea tare în satisfacerea ei, aşa că bărbatul Capricorn nu este indicat pentru o aventură de-o noapte.
Pont sexy: oferă-te să-i dai lecţii de sex. E foare receptiv la indicaţiile venite din partea femeii pe care o iubeşte.
Bărbatul vărsător 21.01-20.02
Adoră să experimenteze şi să te surprindă, iar în timpul sexului se foloseşte de gesturi şi de cuvinte care condimentează partida. Cu el poţi încerca lucruri noi, dar asigură- te că nu te implici în relaţie mai mult decât el. Oricât interes şi-ar da în pat, s-ar putea să te dezamăgească în alte privinţe.
Pont sexy: prefă-te că nu îţi pasă dacă îţi dă sau nu atenţie şi nu îi arăta foarte multă afecţiune în timpul sexului. Dă-i de înţeles că poţi face sex şi atât, indiferent de natura relaţiei voastre.
Bărbatul peşti 21.02-20.03
Fă tu primul pas cu bărbatul din Peşti. E receptiv la avansuri şi îţi va răspunde într-un stil romantic. În timpul partidei, nu dispune de multă energie, dar lui oricum îi place ritmul mai lent de a face dragoste, considerând că sexul are farmec doar dacă este tandru şi afectuos. E uşor timid, aşa că nu-i interpreta greşit atitudinea uneori distantă.
Pont sexy: Peştii adoră să desluşească mistere, aşadar adoptă un aer misterios şi nu-i spune ce îţi place şi ce nu în pat. Lasă-l să descopere singur.

Unica.ro