Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Cum sunt femeile in pat in functie de zodie

Orice femeie are un fel de a fi in pat, iar astrologii susţin că acesta este dictat de semnul zodiacal in care s-a născut. Află în continu...

Orice femeie are un fel de a fi in pat, iar astrologii susţin că acesta este dictat de semnul zodiacal in care s-a născut. Află în continuare ce trăsături înnăscute are sexualitatea ta, pentru a ştii ce calităţi să valorifici şi ce defecte să înlături! Astfel, îţi vei cizela prestaţia şi te vei putea declara, pe bună dreptate, o femeie... bună la pat!


Femeia Berbec 21.03-20.04

Îţi place să iei iniţiativa în locuri publice, nu cu gesturi ostentative, ci atât cât să-ţi fiarbă sângele în vene. Bărbaţii te percep, cel puţin la început, ca fiind spontană şi lipsită de inhibiţii. Nu prea găseşti farmecul sexului fără orgasm şi vrei ca atât tu, cât şi iubitul tău să fiţi satisfăcuţi la final! În general, tinzi să fii egoistă în pat, dar echilibrezi balanţa, pentru că îţi pasă de impresiile pe care le laşi celorlalţi. Totuşi, dacă iubitul tău încheie partida de sex înainte ca tu să fi avut orgasm, sigur îi vei atrage atenţia şi va cunoaşte latura ta vulcanică! Ştii deja ce trebuie să faci, nu-i aşa? Fii mai cooperantă şi tolerantă în pat!

Femeia taur 21.04-21.05

Nici o femeie nu emană, ca tine, senzualitate prin toţi porii. Cei din jur se simt atraşi în mod inexplicabil de tine. Libidoul tău e deosebit de mare, dar nu îţi place sexul ocazional, de aceea, în mare parte din timp, eşti implicată într-o relaţie. Ai nevoie de afecţiune, pentru a te lăsa dusă de val. Aştepţi din partea iubitului tău fidelitate, înainte de a-i arăta cât de darnică eşti în pat. Ai fi în stare să îi îndeplineşti orice fantezie, mai puţin aceea de a aduce altă persoană în patul vostru. Eşti perfecţionistă şi între aşternuturi, aşa că îl întrebi ce îi place, dar îi oferi şi indicaţii preţioase.

Femeia gemeni 22.05-21.06

Îţi place să îţi pui mintea la contribuţie în timpul sexului, iar fanteziile tale sunt elaborate, mereu noi şi provocatoare. Crezi că sexul este o activitate eliberatoare, care te poate modela ca femeie. De aceea, deteşti bărbaţii care văd sexul ca o simplă activitate fizică şi nu caută să îl trăiască şi cu mintea. Nu îţi place să iei iniţiativa în pat, căci, în ciuda imaginaţiei debordante, timiditatea îţi taie elanul. Îţi place să fii dominată şi, cum te legi cu greu de cineva, sexul ocazional e potrivit pentru tine. Tinzi să te plictiseşti uşor pe plan sexual, aşa că ai nevoie de un partener energic şi inventiv.

Femeia rac 22.06-22.07

Când vrei să atragi un bărbat, îţi ascuţi toate armele: flirturi, zâmbete, gătit, afecţiune sau un parfum erotic. Tipul care îţi intră în aşternuri e un norocos, pentru că a dat peste cea mai altruistă femeie din zodiac. Ai mare grijă de partenerul tău şi simţi plăcere în plăcerea pe care i-o provoci lui. În spatele acestui altruism se ascunde însă şi un mare defect: nu acorzi suficientă importanţă sexualităţii tale. Ai grijă să nu ajungi să faci lucruri doar de dragul lui! O femeie bună la pat ştie să satisfacă un bărbat, dar fără să uite de plăcerea ei. Aşa că deschide căile de comunicare cu iubitul tău şi spune-i ce vrei să îţi facă!

Femeia leu 23.07-22.08

Cel mai probabil ai fost înzestrată cu trăsături frumoase şi eşti charismatică. Un bărbat intră mai repede în patul tău, dacă îţi face complimente fierbinţi, pe care le vezi şi ca pe o flatare, dar şi ca pe o formă de preludiu. Pentru tine, preludiul reprezintă o formă de dominare a partenerului şi îţi place să incingi spiritele înainte de sexul propriu-zis. Aşa beneficiezi şi de atenţia după care tânjeşti. Îţi place să asociezi sexul şi romantismul, căci vezi gesturile romantice ca pe o formă de adoraţie din partea lui, lucru care te incită şi mai tare. Trebuie să corectezi această nevoie a ta de a fi mereu în centrul atenţiei.

Femeia fecioară 23.08-22.09

Îţi place să-ţi mulţumeşti partenerul. De aceea, atunci când începi o relaţie, cauţi să acumulezi experienţă sau să-ţi cizelezi tehnicile. În schimb, crezi că iubitul tău ar trebui să îţi ghicească dorinţele, considerând aceasta dovada supermă a compatibilităţii. Eşti perfecţionistă, aşa că o partidă încheiată prost poate căpăta proporţii dezastruoase în ochii tăi. Tinzi să vezi satisfacerea partenerului ca pe o sarcină şi uiţi să te relaxezi. Acorzi importanţă şi protecţiei, aşa că nimic nu te prinde pe picior greşit. Îţi foloseşti farmecele şi să îl flatezi pe cel de lângă tine, astfel încât să-i provoci dependenţă.

Femeia balanţă 23.09-22.10

Sexul cu tine e lipsit de complicaţii, pentru că ghiceşti dorinţele celui de lângă tine. Îţi e teamă ca nu cumva cineva să intre în viaţa ta şi să îţi rănească sentimentele, de aceea eşti rezervată la primele partide de sex cu un bărbat. Înainte de a te lăsa pradă lui, îl supui unor teste. Eşti o fire idealistă, care caută pe cineva cu care să rezoneze pe toate planurile. În pat nu te mulţumeşti cu lucruri mediocre, aşa că renunţi la relaţie dacă sexul nu merge. Adori să fii incitată de partener cu gesturi tandre. Ai o puternică legătură minte-trup, aşa că atingerea orgasmului este o misiune mai uşoară pentru tine.

Femeia scorpion 23.10-21.11

În idila cu un bărbat, tu domini în mod instinctiv, iar nevoia de a controla poate deveni o obsesie, pe care nu mulţi bărbaţi o pot tolera în timp. La început, în schimb, îţi fascinezi partenerul cu modul ostentativ în care faci primul pas. Ştii foarte bine ce efect are sexul asupra bărbaţilor, aşa că te amuză jocurile în care te foloseşti de sex pentru a manipula. Intenţiile tale nu sunt însă rele, decât dacă altcineva te-a provocat înainte. Eşti foarte posesivă, dar, spre ghinionul tău, tinzi să cauţi doar bărbaţi independenţi, căci te intrigă ceea ce nu poţi avea. Aşa că uneori tu singură îţi pui piedici pe plan sexual.

Femeia săgetător 22.11-20.12
Orgasmul este pentru tine cireaşa de pe tort, iar drumul până la el ţi se pare incitant, aşa că îţi place să explorezi în pat. Eşti curioasă şi deschisă propunerilor inedite. Nu te incită decât bărbaţii cu personalitate puternică şi care îţi împărtăşesc dragostea de libertate. Întotdeauna alegi să experimentezi cu un singur bărbat mai multe lucruri, decât să experimentezi cu mai mulţi bărbaţi un singur lucru.

Femeia capricorn 21.12-20.01

Eşti cea mai detaşată dintre semnele zodiacale cu privire la sex şi importanţa lui. Consideri că nu el guvernează o relaţie. Am putea spune că priveşti aspectul sexual cu reţinere şi teamă. Eşti de părere că sexul te poate face dependentă de un bărbat, iar tu vrei să eviţi acest lucru cu orice preţ. Aventurile nu sunt pe placul tău, pentru că nu suporţi ideea să fi făcut sex cu un bărbat care să nu te caute mai apoi. Ai o atitudine pasivă până când capeţi încredere în iubitul tău. După ce treci de acest prag, te transformi într-o prezenţă feminină şi seducătoare, care depune mult efort în viaţa sexuală de cuplu.

Femeia vărsător 21.01-20.02

Te încrezi mai degrabă în mintea ta, decât în aspectul fizic, aşa că nu mizezi pe sex-appeal pentru a atrage un bărbat. Preferi să te împrieteneşti cu persoanele de sex opus şi apoi să le cucereşti cu umorul tău. În pat, cauţi aprobarea celui de lângă tine, dar fără să consideri că eşti datoare să îi îndeplineşti toate poftele. Deşi ai o inteligenţă nativă, în plan sexual uneori eşti vulnerabilă. Maschezi acest fapt cu un aparent dezinteres în materie de sex şi un deosebit interes pentru planul profesional. Totuşi, un bărbat cult, care îţi împărtăşeşte gusturile fine, te va face să te dai pe brazdă şi să i te dăruieşti cu totul în pat.

Femeia peşti 21.02-20.03

În privinţa bărbaţilor, tu ai instincte contradictorii. Deşi îţi spui că poţi face sex fără implicaţii, pui suflet de fiecare dată, aşa că uneori poţi suferi dezamăgiri în plan sexual şi sentimental. Tinzi să fii uşor de influenţat de către sexul opus, pentru că vezi doar calităţile celorlalţi, în timp ce cu tine eşti destul de critică. Pentru a te bucura de plăcerile sexului, ai nevoie de un bărbat bine intenţionat, care, cu grijă şi atenţie, îţi va spori încrederea în tine. Odată făcut acest lucru, partenerul tău va descoperi că ai o sexualitate jucăuşă, care preferă mai degrabă fanteziile ieşite din comun.

Unica.ro

Un comentariu

  1. La naiba cu zodia!!!!!!!!!!eu cred ca cel mai mult conteaza cu cine esti in pat si ce sentimente iti inspira, restul vine de la sine!!!!!!!!parerea mea!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS