Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Iron Man 2 - in topul box-office [Video]

Pelicula Iron Man 2 - Omul de otel, se afla inca de la premiera in cinematografe pe primele locuri in box office-urile din lume. Povestea, c...

Pelicula Iron Man 2 - Omul de otel, se afla inca de la premiera in cinematografe pe primele locuri in box office-urile din lume. Povestea, ce il are in rol principal pe actorul Robert Downney Jr, a reusit sa stranga in primul week-end de la lansarea din SUA numai putin de 133 de milioane de dolari din incasari.


Cea de-a doua parte din seria Iron Man are ca subiect principal incercarea lui Tony Stark (Robert Downey Jr.) de a minimaliza beneficiile celebrului costum relansând extravagantul Stark Expo, o expoziţie a inovaţiilor în scop umanitar inspirate de tehnologia sa. Dar, guvernul Statelor Unite insistă să fie predată armatei costumul -armă revoluţionară şi în plus, apare un personaj misterios din trecutul familiei Stark, Ivan Vanko (Mickey Rourke) care vrea să-l distrugă pe Tony dezvăluind propria armă devastatoare construită cu tehnologia Stark. Copleşit din toate părţile, în timp ce se confruntă şi cu demonii proprii, Tony trebuie să-şi cheme aliaţii – cei vechi şi cei noi – pentru a se lupta cu duşmanii ce vor să-l distrugă pe el şi întreaga omenire.

În „Iron Man 2”  Downey  este „acompaniat” de o distribuţie de eroi şi răufăcători, din care fac parte Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Mickey Rourke şi Samuel L. Jackson în rolul lui Nick Fury.


Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS