Lista anuală a celor mai atrăgătoare 100 de femei, publicată de revista Maxim, o are în frunte, în acest an, pe cântăreaţa Katy Perry, care a fost aleasă pentru că e "sexy şi talentată", informează Europa Press. În top 10 se mai găsesc numele lui Megan Fox, Rihanna şi Kim Kardashian, în timp ce câştigătoarea de anul trecut, Olivia Wilde, a fost "retrogradată" pe locul 20.

Revista Maxim scoate în fiecare an suplimentul celor mai atrăgătoare femei din lume, "Maxim Hot 100", unde sunt clasificate cele mai frumoase femei, în funcţie de aspectul lor fizic, dar nu numai. În general, topul cuprinde cântăreţe, manechine şi actriţe.

Cea care cântă "I kissed a girl" e urmată, în top 5 de modelul Victoria's Secret, Brooklyn Decher, actriţele Zoe Saldana ("Avatar"), Blake Lively ("Gossip Girl") şi Megan Fox.

Conform jurnaliştilor de la Maxim, Katy merită primul loc deoarece "e acea cea mai bună prietenă, pe care îţi dai seama dintr-o dată că mereu ai iubit-o, acea fată super care te-a învăţat să mergi pe patine şi să fluieri şi care, în plus, arată incredibil în bikini".

Pe listă se mai regăsesc Kim Kardashian (locul 9), Scarlett Johansson (14), Christina Aguilera (18) şi Olivia Wilde (20).

Adevarul