Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

O reclama RCS&RDS interzisa la TV, pe motiv ca insala publicul

Spotul RCS&RDS "4x4, 16 luni de servicii gratuite" a fost interzis joi de la difuzare printr-o decizie a Consiliului National...

Spotul RCS&RDS "4x4, 16 luni de servicii gratuite" a fost interzis joi de la difuzare printr-o decizie a Consiliului National al Audiovizualului, pe motiv ca informatiile pe care acesta le promoveaza pot induce in eroare publicul. Mai exact, reclama promite 16 luni de servicii gratuite, cand, de fapt, oferta este de patru luni gratuite pentru fiecare serviciu: TV, internet, telefonie fixa si mobila. Decizia CNA vine in urma unei reclamatii a Romtelecom.

Spotul a fost reclamat la CNA de catre Romtelecom, care sustine ca din modul cum este formulata oferta rezulta ca "RDS ofera potentialilor sai clienti 16 luni de gratuitate, fapt care nu este conform cu ceea ce RDS ofera de fapt publicului, deoarece in fapt gratuitatea oferita de RDS este doar de 4 luni pentru fiecare serviciu si doar daca sunt contractate toate cele patru tipuri de servicii oferite de RDS: TV, internet, telefonie fixa si mobila".

CNA a cerut si opinia Consiliului Roman pentru Publicitate (RAC) care a decis ca spotul este inselator, incalcand astfel Codul de Practica in Publicitate.

In consecinta, membrii forului au decis sa interzica difuzarea spotului la TV, pana la aducerea lui intr-o formula care sa respecte legislatia audiovizuala.

Hotnews

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS